Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skandinavija već godinama ima ogroman pad nataliteta i pašu im Bošnjaci jer imaju čistu bijelu krv i to da se prilikom vjenčanja pazi na krvno srodstvo.
Skandinavija ima najvazniji resurs, koji povezuju svaku zajednicu i daje dobrobit svima. Bilo da je rijec o prijateljstvu, ljubavi, opstini, drzavi itd. Taj resurs se zove povjerenje, koji odmah dobijes na pocetku i ako naucis njime upravljati, imat ces sve blagodati te svugdje ces biti dobrodosao i rado vidjen. Ako ga prokockas, onda se vracas na Balkan medju svoje da "odmoris dusu".
Koliko smo se integrisali u Skandinaviji mozda je najbolji primjer Zlatana Ibrahimovica.Ovim ne zelim nista ruzno o njemu da kazem vec upravo kako je postigao sve u zivotu,ozenjen Svedzankom,djeca nece ja malo ja nimalo znati nas jezik i ja hoce li kad doci u njegov rodni kraj ili ne to je pitanje.Od Zlatanovih milijuna nece BiH privreda imati koristi ni feninga vec logikom stvari Svedska.
@drvenastolica pa Ibrahimovic je rodjen u svedskoj. njegova djeca su druga generacija. šta drugo očekivati?!
Gosp.Malarevicu znam ja da se nije tesko naviknuti u dobrom pa tako i nasoj dijaspori tamo.Al isto tako ja cu biti slobodan pa reci da su ti ljudi koji su pogotovu u Skandinaviji i dalje izgubljeni za ovu zemlju.Jos ce mozda dolaziti oni koji su odrasli ovdje i koji su malo upantili ovog zivota a genetacije koje se radzaju i rastu tamo se gube i od osjecaja odavde i od jezika.Imam primjer u fam gdje roditelji dolaze a kcerke vec 15 godina nece iz Svedske ovamo
u pravu si!
S DRUGE STRANE GLEDAJUCI GUBI SE NACIONALIZAM I MRZNJA PREMA DRUGACIJIMA
Mislim da je Klixu vrijeme da ili počne izvještavati o aktivnostima svih bh ambasadora ili da prestane forsirati Makarevića, ofirno postaje, paštetu otvorim, iskoči on, jasno je sve...
Svako normalan se prilagodi boljim uslovima,haj se ti lave ovdje prilagodi..
Pa šta sada, hoćete para od tih ljudi, jel mamu vam lezihljebovičku
sigurno je bilo jedno kolo da se bosnjo istakne...
jes se tesko integrisati u normalno društvo. Haj se ovdje integrisi ako si frajer