Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci na našim prostorima bili 500 godina i iza njih je ostalo samo džamije vjera i hamami gdje su se brćkali,AustroUgarska je provela 41 godinu u BiH i sve sto su izgradili i dan danas sluzi,otvorili rudniku izgradili puteve željeznice zgrade itd itd znaci postavili su temelje moderne BiH i mi opet slinimo kako su nam Turci braća.
@Sehzade, prinče, da, a koliko su Austrougarci eksploatisali prirodnih bogatstava ove zemlje, to ne kazes. Nisu oni dzaba aneksirali BiH. To sto su izgradili bilo je samo da smire lokalno stanovnistvo i sto vise zapadnjackih sekularnih obiljezja da BiH ne bi nalikovala muslimanskoj zemlji. To je takodjer i sadasnja politika EU, a bila je i ranije sa jasno iskazanim stavovima da nikad nece dozvoliti da na tlu Evrope postoji muslimanska zemlja.
@Sehzade Ocigledno je da nije Balkan taj koji je zaostao vec Evropa koja jos uvijek zivi u doba krizarskih ratova i iste vodi ucestvovanjem u ratovima protiv muslimana sirom svijeta, samo sto su ljudi zaneseni njihovom infrastrukturom pa misle u Evropi je politicki sistem divan i krasan za zivot. Jest ali malo sutra. Gori su sveukupno od Balkana nego Balkan je divlji, bure baruta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vi nastavljate saradnju sa familijom Izetbegovic i njihovom strankom SDA a ne sa BH vlastima!
Da ali to nije teroristicka organizacija u drugim zemljama, nego samo po vasoj ocjeni. Mada sto se mene licno tice radite medjusobno sta vas volja
Puna podrška
Nije ovo Turska da radite sto hoćete, ipak ima minimum zakona i prava, jedite govna i dosadni ste vise, nemojte nas opterećivati svojim problemima! Mrs više, svaka druga vijest vi!
FETO jeste zlo.Pokusali su ubiti predsjednika Turske,demokratski izabranog,i cijelu njegovu porodicu.Smece jedno odvratno
Krece hapsenje malih Bosnjaka koji su protiv svog sultana.
Ambasadore do kada cete progoniti one koji misle drugacije od vas odnosno Redzepa E
a sta vi mislite ko ste vi ? i sta je BiH ? vi doneste spisak a mi ljude pohapsimo stavimo im crvene masne oko vrata i isporucimo ? vi debelo grijesite, nije BiH porodica Izetbegovic ! BiH ima sisteme i instituvicije
Šta nas u Bosni boli neka stvar za FETO-m i vašim turskim problemima.