Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi drugo predstavnik naroda koji vrši genocid pred očima cijelog svijeta. Gamad pa eto
sta ce rec suljagic na to i liberalna kamarila koja podrzava izrael ???
od njega niko ne trazi misljenje nego postovanje medjunarodnog suda pravde. da li je genocid ili nije to je vec davno odluceno a vas glas ni ne trebamo, sve dok se ne bude osudjen sadasnji rezim izraela
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Moj klixe ja sam to napisao prije 2 dana ali vi se slijepo i bez osjecaja za pravdu (samo zbog novca) drzite uzeta ovih zlocinaca a mislim na cionisticku politiku i sektu Habad koja je na vlasti.
Ma ovo je potrebno najviše onim Bošnjacima koji još uvijek podržavaju Ameriku. To je šamarčina prije svega njima. Ja zato podržavam Rusiju, jer Rusi stoje iza Irana, a Iran jedini brani čaat svih muslimana.
Klix vode Masoni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo gospodine Vilan!
Znao sam ja da će stavovi Bošnja o Palestini i Izraelu da ih koštaju žestoko. I već kreće. Čitao je možda užasne fašističke komentare sa ovog sajta.
Ko o cemu, Ku*va o postenju.
O kakvom ovaj holokaustu priča??
Ma jebat mu mater cionisticko govno...
SIEG HEIL. UBIJ ŽIDOVA!
🇷🇸 = 🇮🇱 Sve jasno ko dan
sta se dobije kad se spoje srbin i jevrej? Dju Bre
Koga još briga šta baljezgaju Židovi i Srbi, svi su vas odavno skontali.
Pa i Holokaust se bazira na presudama, isto kao i GENOCID u Srebrenici. Da se bazira na proizvoljnim izjavama idiota kao ti, slabo bi se to priznalo u svijetu... U sustini, Holokaust nije iznad sudova i pravnog sistema i zaista ne ide u korist Jevreja da negiraju sudski sistem koji je uspostavio i presudio da je Holokaust genocid. U sustini, bez tih presuda ne bi bilo ni Holokausta, bio bi to samo jedan veliki zlocin, ako i to (otkud znam, nisam bio tamo)...
Pa Izraelci prave politiku Aci Parizeru, isto kao i Miletu. Logično da će gamad ovakve stvari da izjavljuje.
"važnost tog pojma, koji bi se trebao rezervirati samo za najteže zločine" Streljanje, protjerivanje, zakopavanje, prekrivanje, osporavanje ubistva nevinih ljudi nisu najreži zločini po ovom cionisti!! Bravo to pokazujete praktično svojim zlo djelima u Gazi. Samo gore od tog svega vaše licemjerstvo I laganje pred cijelim svijetom.
SMEĆEEE .
Fašizam bez granica.
Koji otpad dobio medijsku pozornost. Ovo par grama mišomora začas riješi .