Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boljševički sistem je iznjedrio više despota nego sve evropske monarhije zajedno. Aliev, Nazarbaev, Karimov, Lukašenko, Kadirov, Putin, Staljin, Broz, Milošević, Tudjman, Izetbegović, Dodik, Čović ...
Gdje nađu ove oaze demokracije poput Azerbejdžana da ih promoviraju kao nešto što treba slijediti.
Nimalo slicna nam nije istorija.Mi smo bili u slobodnom savezu koji se zvao Jugoslavija i mogli smo napustiri isri.A ci ste bili u tvrdom savezu .Jedina slicnost sto je i jednima i drugima bilo bolje tada nego danas jer ste sve popljackali sto su ri savezi izgradili vama.Pitaj ri svoju bracu Cecene kako im je danas u Ceceniji.Kad raspolazu svojim bogatstvom danas Cecen vise voli Rusiju nego Moskovljanin.
Pa rusi su morali obecanje popuniti inace bi rusi jos uvijek gubili po hiljadu tenkova na godinu :D
tako su i austrugari i turci morali priznati bosnu pa cak i jugoprdi jer bi dobili krcinu po celu da nisu.
nigdje na svijetu nema prijateljstva na nivou država, sve je uvijek samo interes. svako je sebi najpreči. šteta jer smo: one planet, one human race.