Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste napravili ovaj protektorat vi ga i sredite ‼️ Da ste nas pustili '95 pred Banja Lukom ne bi danas bilo ni eresa ni Dodika ni njegovih cukica ‼️ Živjela Republika Bosna i Hercegovina, pobijedit će Bosna sve 🇧🇦✅👏
Zasto ga vi iz Velike Britanije ne kaznite, nego se krijete iza Amerike ? Sram i stid da vas bude na vasim deklarativnim porukama.
Da i mi Bosnjaci skinemo jos ove zelene i mirna Bosna
Sada vi iz Velike Britanije uvedite svoje sankcije Dodiku i dodajte i Čovića na spisak i njihove najbliže stranačke saradnike.
hej sta ima sa Princom Andrew-om i Epstinom... hoce'l ga u zatvor strpat?
hahahahaha, what a joke...
bill burr sad ambasador?
kako vi znate podrzavat vidi se zadnjih 26 godina
Britanci nece odustati dok ne zakuvaju rat u BiH.
Velika Britanija ne šuruje sa Rusijom kao nepouzdana Francuska. Malo je falilo da Francuska proda dva nosača helikoptera Rusiji. To Engleska ne bi uradila za milion godina.
Jedan od mnogih koji se okoristio i profitirao na nesreći drugih. Pozivam sve poštene i radišne, koji su odgojeni da se radom i znanjem nešto može postići, da se ne daju oslijepiti bilo čijom retorikom, dok oni pune džepove i nije ih ni za kog briga. Sankcije i zatvor (prinudni rad) za sve lopove, a takvi su većina, u politici i blizu nje
Izgleda da je korupcija samo kod bas problem
Thanks sir Matt
Davno sam ja rekao da mile vodi gtrs u nestanak. Nažalost to glasaći u gtrs nisu vidjeli.
Na stranu sva ova prica za malu djecu od Dodika i njegovih ljudi i otvoreno laganje. Sankcije ce imati smisla tek ako u njima bude kum Radisic i njegove firme i ProInter firma njegovog sina koja je uzela monopol u RSu i dnevno iz budzeta uzima 200000 km, ako ne i vise. Ovo je informacija od prije dvije godine koju je objavila Zana Kovacevic. Pri tome i medj. organizacije pa i Britanci daju poslove ProInteru tj. finansiraju Dodicka.
Torbicom ga Fieldeeee
Nego. Razigrali se se zlikovci sa sjevera i juga. Donji pokpovao pola Mostara i Dalmacije. Gornji, pola Rsa i ono sta valja po Srbiji koja je u krizi, za male pare. Aferim lopovi, pa se qu*cite po sijelima ko je veci lopov. Ali Baketu, niste ni do clanaka.
Nije što je ružan nego što sija!