Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos samo fali crna guja da komedija bude potpuna
@mmikimaus Đikane, crkni. Dabome da je predivna, i bila i biće. Živjela BiH, srce Evrope i buduća članica NATO-a, da nikad više ne stradaju bosanska djeca od primitivnih susjeda.
Zabava u bašti bez roštilja i nije neka zabava
Bio rostilj a i svedski sto. Nisi upucen
jel bio zajednicki iftar sa kraljicom
Na Crnskom i Gorskom,takođe i na Hrvatskom se potpuno drugacije kaze zivjeli, kaze se: Zivjeli !!!
Zemlja iz koje krece svo zlo ovog svijeta
ovo interrasno vjencanje je veliki plus za britaniju !
Ko pocupa obrve zeni mu boze dragi....
Dabome da je predivna, i bila i biće. Živjela BiH, srce Evrope i buduća članica NATO-a, da nikad više ne stradaju bosanska djeca od primitivnih susjeda.
ne idi Fergusone molim te, ostani
jos samo fali crna guja da komedija bude potpuna
Kakvi skorojevici
Što mi to znači što si reko.......
Aaaaa!
Aaaaa!
-- Ambasador Ferguson poručio sa zabave povodom vjenčanja Harryja i Meghan: Ovo je predivna zemlja ZEmlja poštenih i vrijednih ljudi i još poštenijih i iskrenijih vlasti ! :)