Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako stvari stoje, VELIKA ALBANIJA bi u skorije vrijeme mogla biti naš istočni susjed.Prema tome odnose treba unaprijediti i poboljšati.
studiram bosanski, 4 god :)
U kojoj si ti to školi učio da se tako piše konju nepismeni.
ćoro ćoravi, piše 101. dakle stotinu prva. tačka iza broja oznacava redni broj. klo.cu
Tako i treba,VELIKA dobrodoslica za bracu Albance.Treba graditi bradske odsnose sa Albanijom i Republikom Kosova pametnom ne treba puno objasnjavati.
Dali je zasadio sto i jednu lipu ili stotinu prvu?????? Dali je ovo pisao neki dopisnik iz Kozije Čuprije???
zasadio lipu i otvorio pekaru i slasticarnu na kovacima
Ambasadori uredno lopataju. Ma da, posađena lipa je očito simbol albanskih pretenzija na Bosnu jerbo oni su Iliri i tu su došli prije nas. Danas Stari Grad, sutra Budimpešta.
postacemo isti makedonija, kosovo, crna gora i juzna srbija.
wow, cool, bratimljenje. mozemo ocekivati najezdu albanaca. svidjece im se ovdje i proglasiti to svojom zemljom. postacemo isti makedonija i kosovo. kao da nam nisu dovoljna tri naroda.