Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su toga svjesni, ja sam prije par godina na odmoru u HR na moru upoznao sasvim slucajno jednog starijeg covjeka sjecam se da se zvao Josip, i tamo ovamo kroz pricu o sportu ponudio mi je domaceg vinu i nakon nekoliko casa iz vedra neba je poceo plakati i izivnjavati se meni za rat i to sto se desilo u Bosni, kao da on nikog nije ubio itd a ja sam mu na to rekao drug meni je 20 godina to me ne zanima nemam pojma ni o cemu (misleci da mi je izvuc zivu glavu :) )
BIH je americko dijete, nastala ovakva kakva jest u Daytonu i moramo se Americi zahvalit na svemu izmedju ostalog, prva nas je priznala i pruzala podrsku kako kroz proslost tako i danas. .
@weasel, slazem se da nike ali je opstala zahvaljujucinSAD-u, i hvala im. Dan danas podezavaju nas na svakom koraku!!
@weasel BIH u kojoj trenutno zivis je nastala u Americi od uredjenja, ustava, entiteta pa sve do zastave. Drzava BIH je nastala u SAD-u to bi trebao znat kao drzavljanin ove drzave i prihvatis cinjenice.
Izjava pripremljena prije godinu dana
God Bless USA and BIH.
Amerika je bila i ostala pravi prijatelj bosanskog bošnjačkog naroda!
Hvala SAD za mir u Bosni, jer je evropa sve mirno posmatrala.
Ko se javlja, manji ste od makovog zrna, sutite.
Podrska svim zrtvama rata, a posebno majkama. Neka vlada istina, pravda, mir i sloboda !
Pa barem su SAD jedine do sad izrazile saucesce svim zrtvama,u odnosu na druge,koji niti su ih spomenuli.Pravedni ljudi ce uvijek biti na strani istine i pravde.Posebno danas.Ja do sad nikog nisam cula od hrvatskog i srpskog naroda da je na strani zrtava.I od manjine njih,svelo se na neke koje moras traziti kao iglu u plastu sijena da bi bili na strani nastradalih ljudi.
I mi vama želimo da očekujete ovakve presude !!
Počivaj u miru generale
evo citam da bi pok. Praljak izasao za manje od godinu dana nakon 2 trecine kazne,tek sad vidim koliko je castan covjek bio i koliko nije mogao trpjeti laz.pocivaj u miru!!!
Što je sa hrvatskim žrtvama koje su stradale od Muslimana? Imaju li njihove porodice pravo na smiraj?
ne pitaj za nase zrtve,izbrisat cete odmah
Smiraj jel, jebe m li vam majke Americke, gdje je smiraj bio kad su silovali ubijali, tad vas je kura C bolio.
@Milo_Djukanovic_CG Prvo iz Mostara sam, nisam sa brda kojeg si ti sisao ! Da nije Amerikanaca bilo ne bi nista ni bilo, ne bi ni pocelo sto je pocelo. Kome je u interesu nego velikim silama,Americi i Rusiji logicno teritorij zato zacepi ta usta seljacka i brisi odakle si sljego!
američka ambasado....se..re..m vam se u usta i klixu što briše komnetare