Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMERI, HAHAHAHA, MI BOSANCI I HERCEGOVCI 20 GODINA SLUŠAMO KAKO STE VI ZABRINUTI, MOLIM VAS NEMOJTE VIŠE BITI. OD VAŠE BRIGE MI NEMAMO AMA BAŠ NIŠTA, NAMA SAMO GORE I GORE.
a ja sam 99% ubijedjen da upravo Ameri prisluskuju kompletan bosanski politicki vrh, rejsefendiju i svakoga u Bosni ! koga pozele, precizno receno ...
Ameri su i o Dinosaurusima brinuli pa vidi kako su zavrsili :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uu jeste se zabrinuli, sve vam suze liju
a ja sam 99% ubijedjen da upravo Ameri prisluskuju kompletan bosanski politicki vrh, rejsefendiju i svakoga u Bosni ! koga pozele, precizno receno ...
gospodine -ija sam zabrinut policiskom akcijom protiv crnačkog stanovništva u americi ,prvo pogledaj svoje dvorište pa onda : LIBISKO UKRAINSKO SIRISKO EGIPADSKO AVGANISTANSKO IRAČKO TUNISKO trebali još da ti nabrajam ,bio bi nto veliki spisak .baš ti imaš najmanje pravo da nekom nešto govoriš ,ajde pokušaj te malo u kini ili rusiji ili sjev. koreji -treba imat muda gospodune
Imam dobru vijest za sve. Političari su nam obećali 365 dana u 2015 godini. Svaka im čast.
I ovi kao i OHR vazda nasikirani a nikad nista da urade.
Vidim mnogi se iz Federacije brinu za kupovinu glasova i to je sa moralnog aspekta OK. Ali .....Ali Gdje su reakcije kad je Lijanovićeva stranka također kupovala glasove na izborima ??? Šta je sa prelaskom SDP parlamentarca u redove DF ?? Ko tu garantuje da isto nije potplaćeno.
Najveca tuga nasi kolovođe sute ko cupi ,bezbeli se boje za svoju guzicu.
I ja sam jako zabrinut za trenutnu situaciju ,jer ona izravno utice na stanje u redakciji klix i naravno sam sajt ...sve ovo bi moglo da onesposobi rad uposlenih koji postavljaju najbitniju stavku ovog portala krizaljku ,a to me pravo brine. Nadam se da ce Amerika uraditi sve sto je u njihovoj moci da se to ne dogodi.(PERIOD)
A gdje su sankcije,odmah policiji uvedi sankcije obustavi him svaku vrstu pomoci ...
Poduzmite nešto ...vjerujemo u Američku moć, treba i ovdje ove putkiće potjerati u mišiju rupićicu
Vrijeme očaja, vrijeme nade, jedni ruše, a drugi grade, prolaze ratovi, padaju vlade. Prolazi nama život, a vi sve jedno te isto, bla, bla...k'o fol bitno. Gdje se nalazimo, pitanje za milion $, mislim prije mandata, ej.
Cvijanovicka kupuje zastupnike,zbog toga niko nije zabrinut?
"zabrinuti" jeli zato što tužioci i sudije uz toliku novčanu naknadu i korupciju politronsko-političko djelovanje koje ste im dali da ušutkaju istinu, ne ambasadoru da ste zabrinuti vi bi djelovali i bilo bi vidljivo to kako kažete da ste " zabrinuti".
I UN je obecao rezoluciju vijeca sigurnosti. Stvarno, dosta vise narcisioidne suplje. Je li mislite nesto konkretno poduzeti ili cete samo loviti poene na momentalni publicitet. Dokazite da se ne date gaziti. Podnesite tuzbu. Uradite nesto.
Ameri jesu svakakvi, ali nisu primjenili ovakve represivne mjere ni u slucaju Snowden, na tlu njihove zemlje je New York Times u suradnji sa Guardianom objavio veliki broj clanaka na osnovu dokumenata koje je Snowden pribavio. Sto dovoljno govori koliko su daleko ovi nasi spremni otici.
Meni samo nije jasno zasto politicari javno ne govore kako su nekoga potkupili, zar im neko smije sta uraditi?
i ja sam zabrinut
krompirusa, himber, zguzis kozu, razneses se, cekaju te 72 djevice i tvojoj sreci nigdje kraja