Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo adrese za džamiju i kvazinovinara u Banja Luci , DABOGDA IZGORILI U NEVIĐENOM PLAMENU FEKALIJE OKUPATORSKE.
Može govorit ko šta hoće, ali je demokratija u Americi, barem što se slobode govora tiče, najbolja na svijetu.
Ovu Američku ambasadu zamišljam poput one debele žene u South Parku kako se brine o djeci u Africi. Nije li i očito da imaju ovolike gabarite u Sarajevu, očito zbog njene dimenzije, koja samo nešto izjavljuje, a ništa ne poduzima.
Ovaj novi ce mu dohakati! Vjeruje da ce ga kod prvog susreta prebiti!!
odlučno ih branite kako? zabrinutošću ili osudama ili pak oštrim osudama i velikom zabrinutošću?
Ovi se oglašavaju ko da će i sami izaći na izbore u oktobru. Red Mektića pa red američke ambasade
Ako ih branite tweetovima onda ih nemojte ni braniti.. Svi se za nesto zalazu-brane preko novina, tweetera, facbooka, a niko nista konketno da uradi...
Pa nece oni po nasoj zemlji ganjati ko je koga namlatio. Njihovo i jeste da daju verbalnu podrsku a nije da nisu davali i da jos uvijek ne daju finansijsku pomoc kako bi se ojacale strukture koje bi i trebalo da ovakve stvari sprijece i/ili sankcionisu kada se dese. Sta treba jos? Oped da dignu avione i da nas brane?
@rfid A i kad bi digli avione, opet bi bilo "došli ameri da uvode demokratiju kmee kmee".