Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi nas upozorite kada ce biti shranje, da mogu pobjeci na vrijeme , pa da kada se vi poubijate doci za par eura pokupovati od tih invalida i boraca pokidanih koji prezive cetifikate u nesrazmjerno vecoj cijeni i lagano pokupovati par firmi, pa stanova , otvoriti praonice i kafice i zaposljavati djecu sehida na dnevnicu za 20KM bez da ih prijavim ovoj drzavi! JEL VAM OVO ZVUCI POZNATO, nemoj da se zahebajete sa ratom
@AQReturn ti u rat povedi i majku i djecu i zenu da svi izginete, a u dzepove stavi slike Izetbegovica i SDA za koju ces da gines, pa da svojom borbom obezbjedis Zukicu i slicnima da jasu konje po Visokom
@AQReturn u rat te je gurnuo Alija I. Alia B. Hasan C. Teufik V. svojim fiks idejama, procitaj nesto drugo u zivotu osim preporoda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma neka I'm ratuje babo ,tata caca boli me ku... ja sam jedanput ratovao I vise ne a I svom sinu nedam unistio sam svoj zdravlje njegovo nedam ubio bih svakoga ko bi mi dosao na prag da nekog mobilise
jjebbo vas rat
Ovi su izgleda gluplji od glasaca u BiH
tzv, srna,tanjug, đikan glavonja i đikan gubičar na aparatima
Prema njihovom mišljenju, Republika Srpska i Federacija BiH su fundamentalni elementi unutrašnje političke organizacije BiH i, kao što je dobro poznato, Dejtonski mirovni sporazum i Ustav BiH ne nudi prava bilo kojem od dva entiteta da se otcijepe od BiH. "Postojanje bilo kojeg od dva entiteta je u potpunosti zavisno od postojanja BiH", kažu u Ambasadi SAD.
Veliki broj komentatora ne shvaća, ne čita izmedju redova. Amerikanci stalno insistiraju na Daytonskom sporazumu prema kojem BiH čine dva entiteta: Federacija i RS. O Bošnjaci, zar ništa ne kontate? U RS-u su Srbi malo ravnopravniji, a u Federaciji smo mi, Bošnjaci malo ravnopravniji. To je realno i bila želja tvoraca Daytonskog mirovnog sporazuma.
Kad ce vise taj smak svijeta da izbrise sepsku gamad sa ove planete
koliko moras biti uporan, glup i bezobrazan da poredis neki entitet ( entitet nije nista u pravnom i politickom smilsu, to je magla ) sa medjunarodno prizmnatom drzavom. naravno da vucic i dodik ekipa to znaju ali valja srbe tjesiti da su entitetom nesto dobili.otislo kosovo , crna gora , makedonija , hrvatska krajina. u bosni ostao balon od sapunice pa hajmo ga porediti sa kosovom kojeg je cak i CG priznala .
jos jedan citat "BiH je bila suverena i međunarodno priznata država i prije Dejtonskog sporazuma. SAD i ostale članice međunarodne zajednice su u potpunosti posvećene suverenitetu i teritorijalnom integritetu BiH. Kao garanti Dejtonskog mirovnog sporazuma, i sami zvaničnici Srbije su javno izrazili posvećenost teritorijalnom integritetu BiH", ističe se u odgovoru iz Ambasade SAD.
za SRN i i sve srnadace koji jos uvijek ne znaju ciat iz americke ambasade "BiH je bila suverena i međunarodno priznata država i prije Dejtonskog sporazuma.
citat iz USA amabasy Kada je riječ o Kosovu, u odgovoru se navodi da je stav Vlade SAD u vezi sa tim jasan, te da, kako smatraju, ne postoje paralele između Republike Srpske i Kosova.
Naravno da bi Ale završio u Hagu kad je tzv RS genocidna tvorevina, a Kosovo nije
Protektorat je suverena i međunarodno priznata tvorevina MZ. A Deytonski sporazum nikada viđen i Ustav BiH nikada donešen su garanti teritorijalnog integriteta nepostojeće države.
ma kakav rat....ovde rata vise nema...bijeda na sve strane i u rs i u federaciji...bjeda da,al ta bjeda vise nije glupa,i ta bijeda bi prvo krenula na ovu mafijasku vlast ,causesku recept..
hahaha, ko , gdje, pa koji ste vi debili koji mislite ratovati..srbi su imali sve pa što su dobili qu..ra..c od ovce....što vi imate od oružia kalaš, a oružija u tri ..p..i.zde. materine idite svi skupa