Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo ga je staviti na lustu odmah nakon respiratora ali nikad nije kasno. Thanks USA.
"U sedmici prije izbora 2018. godine, Novalić je koristio podatke o penzionerima do kojih je došao preko službenog položaja kako bi slao pisma u kojima je navodio svoja postignuća i obećavao povećanje penzija u zemlji ." Šta je ovdje pogrešno, što im je pisao to je i uradio, povećao penzije, stabilizirao penzioni fond.
Realno razlog za stavljanje na tu famoznu crnu listu je smijesan i sve mi ovo sa crnim listama lici na jednu veliku smijuriju.
Ovo je klasični "presing" na bošnjačke političare sa ciljem da se sjede za stol sa HDZ-om i da se "postigne sporazum". A na čiju štetu, to se već zna..
Neka se nase Tuzilastvo bavi nasim lopovima. Sta ce nam SAD? Neka se bave svojim problemima
A sto UZP niste sta je sa njima jel to radi djevice
jao vam price jos malo ce raju zbog neolacanja racuna stavljati na crnu listu
Ah sto coeka uslikase, ko Asteriks ispade..
...da, 😀😀😀
Bravo. Tako se to radi.. Samo sto je to trebao da bude Bakir a ne Novalic. On je njegov pudlica samo koja ga je slusala ali zajedno trebaju u zatvor.
Joj crni Fadilje nedaj se. Brani se Fadilje i dokazi svoju nevinost. U ime BiH i njenih poštenih gradjana Fadilje bori se i nedaj se . Zelim ti oduzimanje privatne imovine , Fadilje nedaj se uz tebe smo.
Joj, vidi mu rogova i 👂🐰
Jeste ih kaznili a pomogli im da se očujaju na vlasti. Šta građani BiH imaju od crne liste?
Uz Vase dopuštenje i Velike Britanije zlo zvano schmith je legalizovalo genocid i uzp koje je za cilj imalo biolosko uništenje jednog naroda u BiH i podjelu tj nestanak drzave BiH
Jedite vnago
Učino mi se na prvu ko onaj lik Gargamel ,stariji to pamte ,fali mačak🤔🙂
Fadil je kažnjen jer SDA ine isporučila izborni zakon. Kakvi crni penzioneri.
Vaša ekselencijo, više bih cijenio da ste ih bacili u septičku jamu skupa sa ostatkom garniture.
Fadil je kažnjen jer SDA ine isporučila izborni zakon. Kakvi crni penzioneri.