Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elektroprivreda, telekom, aerodromi, dužničko ropstvo kroz MMF, politička marginalizacija. To je Ambasada tražila, to je Trojka obećala a Novalić nije htio.
Obavještajna operacija KULA (simbolika Gradačac) provedena od zapada i pojedinih zapadnih ambasada je dokaz koliko je Novalić smetao lihvarsko- zapadnim lobijima i MMF-u kod kojeg nije zaduživao FBiH. Ostavio je 800mil KM operativnih da bi se već nakon 7-8 mj. krmožder Nikšić zadužio kod tih stranaca. Zašto niko ne spominje Jelku koja je potpisala odluku o kupovini resp. I zašto amerima ne smeta milionska pokretna bolnica u RS-u. Jbg oni nisu patriote pa zato ne smeta strancima
Sud kaže da respirator koji ne može pomoći nekom hipotetičkom "najtežem pacijentu" zapravo nije respirator nikako... Dakle auto koje ne može ići 489km/h kao najbrži auto na svijetu za Sud zakonski nije auto s tim neka odmah krenu hapsiti za svaku javnu nabavku auta ikada obavljenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Očekujem da se ambasador BiH miješa u pravosuđe u americi... pa samo kod nas ima da ambasadori upravljaju političarima, pravosuđem
Građani BiH snažno podržavaju Bečku konvenciju o diplomatskim odnosima, pridržavanje iste i držanja jednog diplomatskog predstavništva u okvirima te konvencije i diplomatske misije a ne uloge tužioca, sudije, kadroviranja, establišmenta Vlade, novinara, detektiva, laprdala i ostalo u zemlji u kojoj su gost.
al uz pomoć trojanaca..npr. aljošin brat dubravko tužitelj, znači trojka ima opciju da pokrene protiv koga hoće cirkus?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ajmo realno sta se jedan direktor plantaza malina ima petljati u kupovini respiratora u koje se ne razumije. od starta smrdi na prevaru i licni profit. nisi se izvukli i drago mi je. jos ide i dalje i nastavlja sa lazima kako sud nije donio presudu po optuznici, jeste moj brale jeste donio je, samo je izvrsena prekvalifikacija djela sto sud moze uraditi zakonski. aj ti u vojkovice malo razmisli o svemu.
ćuj to, sudstvo nam nezavisno i jos ga ambasada snazno podrzava.
Kad HIN uhvatis i kaznis za krimina i korupciju nda Bookir kaze da je to udar na Bosnjake.
Oni pakovali a ovi izvršili.pohvalili ih što su izvršili sve po naredbi
Amere ubi priča o nezavisnom pravosuđu a ovaj montirani politički proces je u stvari njihovo djelo uz pomoć Bošnjačkih veleizdajnika. Zato dobri moji Bošnjaci na slijedećim izborima pamet u glavu.
Bez SAD-a ovdje ne bi bilo Bošnjaka muslimana. To mora svima biti jasno. A vi nasjedajte na hrva tske, srpse i naročito ruske botove po portalima.
Konačno tračak pravde koji je omogučilo BH pravosuđe.
Potpuno u pravu. Bilo bi lijepo kad be se amerikanci poveli za našim svjetlim primjerom i obračunali sa korumpiranim političarima iz američkog kongresa. Situacija je zabrinjavajuća, otprilike 90% kongresa je korumpirano, uglavnom novcem iz izraelskog lobija.
sad nevaljaju ameri a kad su tjerali svrbe da prestaju pucati onda su dobri. Sit covjek ima drugacije glediste naspram gladnog , bosog , ranjenog, ugnjetavanog ............. al neka bice , bice
Misliš kad su prekinuli rat, kad je budućem Četnitetu zagustilo.
Ako cemo suditi, onda treba osuditi sve- i Jelku, i Anu Bavrku. Kad je bal, nek je maskenbal.
Treba hapsiti i suditi za korupciju, suditi svima pravedno. Ova trojica treba da leze, malo su dobili, ja im halaliti nikada necu. Pitam za Jelku, pitam za Covica i slice, jel i tada podrzavate pravosudje BiH?
Vi komentarisete? Vi?! Koje licemjerstvo!!! Postavili ste onog poltrona KIFLU koji je spreman babine nišane prodati da sjedne u fotelju! A sta je s Jelkom?! Pu ...
Sve ok, ako su krivi neka idu 100godina na robiju, ali ako je sud dao Fikretu 5 godina za djelo koje mu ne stoji u optužnici, i oslobodio Jelku, pa o čemu pričamo, samo još jedna lakrdija i dokaz o nesposobnosti tužilašta i korompiranosti čitavog suskog sistema
BiH nije drzava. BiH je protektorat kojim upravlja protektor americki ambasador.
Jerka Milicevic oslobodjena a bila sef Solaku koji je osudjen,zena potpisivala ugovore pametnom dodta da skonta sta i kako !