Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je su ova ttojica mafijasi, ja mislim da ih u Meksiku majka nije rodila ko ovu trojicu. Kad SAD nema pojma sta su potpisali i sta stoji na papiru znas koliko je sati....bjezite djeco dok jos mozete!
@Hoschef djeca su ih izglasala sve zajedno sa djedovima, nanama, roditeljima strinama i dajdzama… zasto da bjeze?
Znaju oni dobro šta je potpisano ali se prave ludi. Neka odye3u uz dužno poštovanje.
USA MOLIM VAS POHAPSITE OVE NACIONALISTE KOJI UNISTAVAJU BIH -BAKIR, COVIC, DODIK
Heljp USA heljp
u BH ne postoji konsenzus ni oko toga "da li je voda mokra"
Nema natoa I to je to, sjedili ste I gledali dok se bakir lomio sa budalom iz laktasa. Rusi I turci ce biti umjesto nato-a I gotovo. Pa vi I dalje sjedite I gledajte sta rade
Ако је БиХ самостална и суверена земља коју подржава САД - то САД нон стоп говоре и подржавају такву БиХ, зашто би било ко у БиХ објашњавао амбасадору САД да ли постоји консензус о МАП-у или било чему другом.
Pojasnio je vama Dodik tako detaljno da je i predskolsko dijete shvatilo
Sta tu ima da se pojasnjava? Pa svakome je jasno da koncenzus oko ANP ne postoji. Inace, da je postojao davno bi se formirala vlast. Koncezusa nema i nece ga skoro biti. Da li je to sada jasno ili se mora crtati? Sva dalja prica sa Srbima oko NATO je mlacenje prazne slame i gubljenje vremena. Ja vam kazem kako stvari stoje, a vi radite kako hocete.
2. Poštivati suverenitet i teritorijalni integritet BiH kao elementa njenog međunarodnog subjektiviteta, što je najbolji garant održivosti mira i stabilnosti uz poštivanje dejtonske ustavne strukture. 3. Nastaviti integracijske procese u skladu sa Ustavom i zakonima, usklađujući stavove i interese svih nivoa vlasti u BiH. Potvrditi opredjeljenje za unapređenje odnosa sa NATO-om,
sve je ovo jako jadno.mi ovde gledamo ko je koga pobjedio ili prevario dok ni oni sami ne znaju šta su potpisali.umjesto da gledamo ako ima išta nova da ovaj narod zbliži,pomiri i krene sa mrtve tačke.Izgleda da je ostalo da narod kroji sudbinu za BiH.inače tamo samo svako svog namješta pa kako ispadne.Dodik vidi samo tegeltiju ,koji će samo da stvara nered .narode ne ići nikud nego degenek u ruke.
U BiH postoji jedino koncenzus da se oko ničega ne možemo da složimo.
I nakon potpisivanja ce jedni rec 'da', drugi 'ne'..
u BH ne postoji konsenzus ni oko toga "da li je voda mokra"
ANP je tehnicka stvar i ameri izlaze sa glupostima .... prvo su ukenjali uopce sa onom imovinom i sl. pa onda MAP ANP ... primi u NATO i tocka ..... kad je crna gora od.ebala srbiju i rusiju a zasto ... pa znaju ljudi da sa njima nece nigdje stici ...
Ovo s natom nije obična yebačina.Ovo je ebačina na više različitih načina.Prvo ti uzmu novce jer su članarine i ostale obaveze ogromne.Zatim ti naguraju omladinu u rat za naftne kompanije.Garancija da te niko neće napasti je nula posto.Sjetimo se rata Grčke i Turske oko Kipra.Sabahajrula debili .
Da ne pominjem hipotetički WW3 gdje bi nam jedan ruski kindžal spržio pola zemlje.Ulazak u nato je i obaveza instalacije raketa ako jenkiji zatraže.Prema tome njesra kako god okreneš.
Znaci necete sa ova tri supka
Mi kontamo to se nešto okreće vrti, a realno zaboli neka stvar za tan ANP i za sve ostalo i naše i strance i ove i one i poziciju i opoziciju, niko se ni za šta ne sekira, osim nas hudnika
I tako je zavrsena prica konsezusom NECEMO U NATO.
u BH ne postoji konsenzus ni oko toga "da li je voda mokra"
Ne postoji.Nafatajte meksikanaca pa pošaljite u rat.Sikter !
A PONOVO GLASAJTE ZA SDA I BEZ BRIGE, SIGURAN ODLAZAK U EU