Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajte Ameri kucama, muka je od vas. Vi ste rahmetli sila//
amerku samo interesuje profit a gde ko kako je kome to te je druga stvar zbog ovoga se je tito i borijo da niko u bivsoj jugoslaviji nebude nikome hamal sad u bih imate torove dobro ste se istrjebili ispucali ono oruzije e sad ce vam amerika da proda drugo i da svercuje i politicki i ekonomski
Pa ova vlada ima podrsku samo AMERA.......Govorili Vam sta o tome
ameri kako vidim zabole bosance uvo za vase pozdrave zato donirajte za e novine
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
problem je što nam predsjedavajući nikako ne sliči na našeg favorita Slavu Potura Kukića, dodaje se u saopćenju. Godpodine Zlajoglu Popušliću, javite nam što prije u čemu je stvar. Srdačno, Ambasador MajMoon.
pozdravi je pozdravi, volim je ko pre.