Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Indenticna prica kao i davne 92, obuka i vjezbe,Bake ponovo u trezoru ne izlazi danima pakuje se za Tursku.
Zar je neko stvarno povjerovao Dodiku i MUP-u RS-a da će ih Amerikanci obučavati. Dodik je na američkoj crnoj listi obilježen kao prijetnja po normalan svijet i kao sad će ga Amerikanci obučavati. Koja glupost.
Kako su Amerikanci sretni gdje se god bore protiv terorizma nadju naftu.
Ko ovde laže ?
mora da ce ih onaj Hoyt lee obucavati .....
Veceg zla na planeti nema od Amerike i Izraela....Koreja, Vjetnam, Panama, Jugoslavija, Irak, Afganistan, Libija, Egipat, Turska, Sirija, Jemen, Palestina, Ukrajina, Gruzija ...... Americka demokratija.
Sto se ovog naoruzanja tice, svakom je jasno da je stvar ozbiljna i da sa ovim ne sluti na dobro i jos sa tendencijom daljeg zaostravanja, ali glavni krivci i njihove separatisticke politike su poznate. Nego koliko je svemu ovome doprinijela politika podrzavanja i spasavanja fiskalne stabilnosti RS od strane SDA i Bakira. Stvar je malo dublje analize.
ne znam za RS, ali sa nama u Sarajevu redovno vježbaju :))))))
hajde brate više zaratite pa da tražim izbjeglički status u Australiji. požurite
Lukač laže i nastavlja da živi kao da ništa nije slagao. To je za Srbina normalno. Kako se može živiti s takvom nesortom?
amerikanci su poznati stručnjaci za puške iz kragujevca
@Zivadin. Ima se puno razumjeti. Rasklopi se u 3 poteza fakticki.
Neko ovdje lagi?
Taj Lukac laze i to u oci , gleda te i laze.Odvratno i degutantno, kao da ga je Dodik pravio..
Eh, nemate vi... al zato cekaju sljedecu administraciju. 😁
Mi iz SDA smo već sada zabrinuti za Milorada Dodika koji će se 2019. godine u ovo doba vraćati sa posla iz Sarajeva za Laktaše !!!
Neka kupuju, samo da je srece i pameti da mi na kupovinu oruzja odgovorimo gradnjom infrastrukture, a namjenska u tisini da potpuno ovlada proizvodnjom oruzja i oruda u prijeratnim kapacitetima.