Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ono kad ti nagradu dadne neko ko ti je ugrozio državu, uveo apartheid i promjenama izbornih pravila izmjenio rezultate izbora - a sve to radi nekih drugih političkih igara, pa ti neugodno i što si dobio nagradu jer moraš kasnije s njom nazad među narod - ali ne smiješ da kažeš.
januar konakovic februar niksic mart forto april čudić maj kristo juni covic juli dodik avgust efendic septembar radončić oktobar cvijanovic novembar bradara decembar čavara dajte slike za kalendar
aldx 😂😂😉
Dje je Dzermin Pasic i Mirza Hikeljic iz SKY aplikacije?🤣🤣🤣heroji kriminala🤣🤣🤣🤣
Koja farsa jbt