Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajde napravi nam americku bazu u BiH, da budemo glavni na Balkanu :))
Kao Kosovo i niko im nista ne smije 😂
Dodika u zatvor
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Protiv Bošnjaka = jasne mjere, djela, postupci, sankcije. Protiv Dodika = saopštenje. Dokle više?
Ponovo otvorite americke baze u banja luci, tuzli i mostaru. Imali ste ih nekad preko 90 u BIH.Dodik zaboravio a? Bosanci ce radit dzabe za vase vojnike!
hahhahahaha Kakav je ljigavac i prevarant ovaj Murphy nevjerovatno. On stvarno misli da smo mi Bošnjaci glupi i da ne vidimo šta nam se sprema Prvo i osnovno vi ste Dodika doveli i nikad na njeg niste dali, i dan danas ste s njim u dobrim odnosima. Kad su drugi VP htjeli da ga smijene vi ste to zabranili. Isto kao što ste nama oružje 1992 zabranili. Stoga MRŠ Murphy Šuplja priča pred uvođenje Aparthejda i smiješnih Crnih lista za Bošnjake.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Samo tražite dobićete po nosu,Amerika vas je spasila 95 sad vas nece niko spasiti
Brani se sada, a ne kada pukne po savovima
Samo se vi uzdajte u tudju pomoc kao i 90ih pa ce opet prevara i genocid! Ja se samo izdam u Armiju Bosne i Hercegovine!!!!
HVALA VAM USA!
Ja vam nevjerujem onda ste nas ostavili same i sad ce te
Bosna se moze i sama obraniti nisu ovo 90-e. Ali Srbima bolje da se ne igraju sa vatrom jer kada u Bosanskom covjeku bijes naraste, ni kamen nece ostati na mjestu a to genocidasi jako dobro znaju. Uostalom, zar nije vrijeme da stanemo ovome na kraj i napokon izlijecimo BiH od tumora zvanog rs? 2 sedmice i gotovo, a ameri neka cuvaju drinu da ne bi mi dosli i do Beograda na kraju.
Nemojte nas molim vas vi braniti!!! Vidjeli smo kako ste nas zaustavili 95. pred Banja Lukom!!! Niko im nije dodjelio tu posr.nu Republiku po nazivu, nego vi u Deytonu!!! Sad kao nešto branite???!!!
ono sto ste stvorili u deytonu treba konacno i da ukinete
Nemojte nas samo vi braniti
Ima nas jos koji cemo je braniti!!!
Kad Ameri Bošnji od 10 dadnu 2 on skače od sreće i viče "Veliki prijatelji", kad Srbinu od 10 dadne 4 on viče Amerika dušman, a kad Croatu dadne 8 od 10 on veli dokle će Ameri igrati samo za Bošnjake. Caka je u percepciji i stepenu poniženosti.
Jedini prijatelji Bosne
U prošlom ratu su nam uveli embargo na oružje, sada su nam uveli (preko kupljenih medija Fake tv, Avaz, N1...) embargo na istinu, a uskoro nam uvode embargo na državu! Zato marš "prijatelji" odavde!
Ponovo otvorite americke baze u banja luci, tuzli i mostaru. Imali ste ih nekad preko 90 u BIH.Dodik zaboravio a? Bosanci ce radit dzabe za vase vojnike!
Nemojte nas samo braniti, majke ti!