Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li Izraelci ušli u Gazu pa napravili masakr ili su Arapi krenuli u Jeruzalem rušeći sigurnosnu ogradu, a koja je ujedno granična linija između arapske samouprave i Izraela? Ovaj maskr je za svaku osudu, ali ni Arapi nisu čistih ruku. Pogotovo nisu čistih ruku čelnici Hamasa koji šalju mlade indoktrinirane Arape na granicu iako su svjesni da će Izraelci pucati.
Ako nisi znao Jesrusalem je isto i Arapski,zasto bi im neko trebao zabraniti da ne idu tamo ???
@zurich12 Sve znam, ali za ulazak se koristi redovni granični prijelaz a ne sigurnosna ograda koju štiti Izraelska vojska.
Zašto se Palestinci nisu povukli kad su vidjeli da Izraelci pucaju na njih? Ima li neko nekakav racionalan odgovor prije nego što stavi minus na ovaj moj komentar (potpuno neutralan), sa simpatijama prema potlačenima i obespravljenima?
Neznam kako neko moze opravdavati ova cionisticka govna. Totalno izolirali ljude u Gazi, ukljucuju i iskljucuju im vodu i struju kako im se cefne. Zabranjuju ulaz humanitarnim organizacijama. Ovo je gore nego sto je njima radjeno u 2 svijetskom ratu. Ja samo znam da pravda moze biti jako spora ali na kraju ipak pobjedi ili odosmo svi u 3 p** m**...
Arapi ne znaju mirno protestovati
Zašto se BiH svrstala uz bok ostalim kozojebima i priznala ovu paradržavu? Cijeli zapadni svijet je negira, samo glupe mošnje priznaju. Mošnje ne samo da su najgluplji narod na zemlji, nego ujedno i najlicemjerniji narod s najdužim jezikom za lizanje islamskih šupaka. HercegBosna i RS su im paradržave, a odmetnike s Kosovoa, Palestine i Sjevnog Cipar priznaju.
Palestinci su garant provocirali.. Arapi su nemirni i divljacki narod. Zao mi je zrtava ali sta ocekivati kad napadas najopremniju vojsku na Bliskom istoku s molotovima i kamenjem.
I Saudijska Arabija
javna tajna
Samoprozvana ambasada nepostojeće države. Hahah. Pa ni Bosna vas ne priznaje. Hahaha
pa kad nisu bili partneri
I ovdje se slicno sprema, treba pocet nuklearnu pravit... al hajde opletite po minusima
Licemjeri iz jevrejske zajednice neki dan punih usta osudiše okupljanje u Blajburgu a na ovaj teroristički čin nisu se ni počešali.