Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta očekivati od UZP ambasadorice, da se založi za državu iz koje prima plaću
Malo bacanja kosti za psiće. Nek se malo zabave i na ostalo zaborave. (standard, korupcija, kriminal, gorivo, hrana...)
Zele ravnopravnost u BiH, a konstantno rade protiv drzave. Tzv. BH Hrvate treba svesti na statisticku gresku jer to i zasluzuju.
Majorizacija tzv. BH Hrvata je itekako potrebna. Najveci ljigavci koje covjek moze zamisliti
odlicno.....sad gospodju iz ambasade lagano na sud i u zatvor....pa nek se covicu zali
opet bosanski humor
roki mi ga jede ko smoki
@Pepsijecool Pa kad i jesu najbolji,brend koji treba patentirat.U zemlji koja broji haman 2 milona Bosnjaka,100 nacinalista i nije neka brojka.
Most se gradi na teritoriji BiH. To je izlaz Bosne u medunarodne vode. Ako se taj most izgradi, brodovi iz Bosne ne bi mogli prolaziti u medunarodne vode bez prelaska preko HR granice, jer se teritorij ispod mosta racuna kao teritorij zemlje koja ga kontrolise. Velika strateska tacka je u pitanju. I normalno, bez saglasnosti Bosne, ovaj most ne moze i nece biti izgraden.
okle Bosni pomorskoj sili more e svašta lupate mošnjaci ,geografija vam nije jaca strana
@Domagoj2 smijesno je sto mislis da je Hercegovina hrvatska ^_^ bas se vidi da ne znas nista o historiji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da ne bi bilo beskrajno "imamo pravo -nemate pravo ", to lijepo treba da ide na medjunarodni sud ,koji je,vjerujem, nepristrasan,pa neka se odluči ko je u pravu.Ovo je ista situacija kao sa Srbima u vezi tužbe u Hagu. Ne daju tuzbu,a "nismo krivi".Ako mislite da ste u prvu, nema razloga da se bojte tužbe. Na sud i to je jedino ispravno.
Molimo vas da se vise ne petljate u unutrasnje stvari Republike Hrvatske
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
"službeno Sarajevo protivi ovom infrastrukturnom projektu" Službeno Sarajevo je tek kad se sva tri konstitutivna naroda usuglase,sami bošnjaci to nisu
@MostaracOdDo Pročitaj ga ti,ako od troglave aždaje fali jedna glava onda više nije troglava nego dvoglava a takva nemože da živi
Pored ovakvih ambasadora i reprezentacije BIH neprijatelji na ne trebaju.
Petokolonasi redovno odradjuju prljave poslove preko nasih ledja, i bice tako dok se smrdljivi Dejton ne ukine. .
Poslat kuci da grije kamen. Ohladit ce se preko zime!
@sarajevskeuskestaze2 Grjesis saveznik u svemu pa i ovom sad.Ko je lobirao i blatio Bosnjake po svjetu da su al kaida,teroristi,isil itd,vođe hdz-a Hrvatske i Bih.I to da hoce islamsku drzavu itd.To je sve bilo prije izbora.Međutim sve svjetske ambasade u Sarajevu to demantuju i salju drugaciju sliku od susjeda.Radi tih stvari smo zabili Covicu do balcaka.Nek vidi kako gute teroristi al-kaide😉