Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovog krmeta jes\' ružno, gle mu očiju razrookih!
a bosnjacke pameti. ekonomiju si ucio iz alan forda. ovo o zaposljavanju pipe je dobra ideja !! pipo bi imao izuma kao grunf.
Mozda je taj neki luzicki srb pa krv nije voda...a bre...malo ga jezik zeza al sta ima veze.
Zaposli Pipu nek vodi evidencije o Dodikovim letovima, ahaahaha...ne smije samo blizu aviona. Iz daleka. Nek radi nesto korisno za drzavu...ahahaha...budale. Cime se oni bave...ne placas mu ti avion, sta te briga, sigurno da manje kosta od penzija i socijala koje vi dajete onim svojim mnogobrojnim korisnicima budzeta, a donosi i ekonomsku korist. I ja da sam na tvom mjestu, ne bih se previse sikirala oko oslobadjanja poreza srednjeg staleza, to mu donosi vecu zaposlenost, sto opet...man se ti ekonomije i ne soli svabama pamet, drzi se svog posla. Znaju oni malo vise o ekonomiji od nas, pa uci od njih.
jesu ti \"genocidasi\" yebali mamicu, pa ti se svuda prividjaju...a neka neka...
JESTE....JESTE....PRIZNAJTE STA FALI...TO VAM JE POSAO DA GLUMITE TUZIBABE U DRUGOM INOZEMSTVU !!!
CrO 20.04.2010. u 20:30 hellljjjpppp baaaazzzzniaa dzenooosajjdd.... ;-))) Evo ga genocidaš 100%.
ovo je skandalozno sto radi TRAKTORDZIJA prije neko vece u vijestima ARD TAGESTHEMEN (1. njemacki program) u vijesti koja govori o zaduzenosti zemlje za vise od 200 Miliarden € (ukupna zaduzenost 1,7 bil.€) naspram prosle godine. U kadru pokazase i ministra privrede koji sa svojom (FDP) strankom oslobadja poreza tzv srednji sloj a time zemlju zaduzuje vise. U tom kadru za stolom iz ledja njemackoga ministra u vec svima poznatom stavu sjedi DUDIK. Je`l mislite da je bar rijec recena tko to tamo bulji u straznicu ministra Brüderle. Kakav ga Loby dovede do njemackoga ministra? Za proteklih par godina moga boravka u Berlin-u doznao sam da se taj TRAKTORDZIJA vozikao u avioncicu (da li netko vodi evidenciju letackih troskova i trosenja novca poreznih obveznika za ceif DUDIKA) bar 2x mjesecno tek da promjeni havu. Berliner Luft riecht gut! Kako moraju biti naivni i kod ociju slijepi ti koji ga slijede i aplaudiraju mu do besvijesti, dice se takvim BIKOM? Ja se divim njima
Zasto mediji ne ignorisu ovu maloumnu nakazu, ili to pojedini namjerno rade i samim tim sire mrznju i destabilizuju BiH. Ja licno vjerujem da 98% gradjana BiH ne voli cuti informacije koje negativno uticu na javno mjenje.......
OVAJ JE SLICAN MLADICU I KARADZICU A KAKO JE KRENULO DALLI CE BITI RATA DA BICE RATA
polako medijski rat jos nije zavrsen. sad se vodi 2 prema 1. u manjini ste.
Mozeli proc dan bez ovog genocidno krmka.
Boli kada vidis da ste izgubili cak mediski rat sa Bosnjacima ha? U ocima svijeta ste postali krvnici i neljudi za sljedecih 1000 godina. Pametan se uci iz vlastitih gresaka, a to vama ne ide, sto je meni pak drago, jer se jos vise uvaljijete u vlastito blato. Da ti pomognem: HELP BOSNIA. hajde sada ponovi zamnom.
hellljjjpppp baaaazzzzniaa dzenooosajjdd.... ;-)))
Sljedeci put kada ode negdje u inostranstvo treba odmah podnijetu u toj zemlj krivicnu prijavu protiv njega za negiranje genocida. Pravna osnova postoji jer je slican slucaj desio nedavno u Svicarskoj bars zbog negiranja genocida u Srebrenici pocinjenog od Republike Srpske.