Posljednji ispraćaj
0
Amar Mistrić (1986.-2009.)
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za njih nije zatvor nekoliko god. njima je do zivotno ... al et uhvatili su ih .. al ubrzo ce ih pustit .. sigurno ...
Drago dijete..pa nije ni poceo ziviti a vec ga ubili. Kakav je to grad u kojem svaki kauboj ima pravo da zulum siri. Allah dragi nek nam pomogne. Aman
Ne idem nikad na dženaze,samo na sahrane.
BASI SAG OLSUN! Poruka svima nama da se trgnemo i obracunamo sa svima koji narusavaju miran i posten zivot svih normalnih gradjana ove nam napacenje drzave, a TV Novoj poruka da papci ipak nemaju nacionalnost, papak je papak, bio i ostao!
Zao mi decka .Grehota .Izgleda da je bas bio dobar momak.
Iskreno saucesce porodici , a nadamo se da ce se ubice brzo pronaci
rahmet mu dusi i neka mu Allah podari lijepi Džennet.... a monstrumi ce biti kažnjeni,moraju biti i vjerujem da ce Allah dati da se to desi sto prije. Politicari stvarni je krajnje vrijeme da pocnete raditi posao za koji ste placeni-voditi drzavu!
ma mi smo svi redom pukli! Samo to pokazujemo na različite načine! Psiholozi se čude kako smo izašli iz rata ,normalni\'! Ma oni samo nisu dostigli naše stanje!
da li je istina da je Vuk vođa navijača Sarajeva?
Počivao u miru. Moja najdublja sućut njegovoj familiji. Nadam se da ćemo se nakon ove tragedije i ovog zločina opametiti i promijeniti puno toga u našoj državi.
Miki glup si ko kurrac moram ti rec. BiH4EVER.
Allahrahmetile dragi Amare! A.Panjeta - jarane, 1. slika ti je za World Press photo! Svaka čast!
evo slike http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=66647&st=0&sk=t&sd=a&start=625
Nerazumijem ovo urednistvo, daj te molim vas zasto se ne objave slike odbjeglije,,Zasto se to drzi u tajnosti,,Trazio sam po portalima al nemogu da nadjem,,,Ako neko zna gdje mogu naci posaljte adresu,,
počivaj u miru Božijem.... žao mi je ovakve smrti... neka Allah podari sabur njegovoj porodici