Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nema ni srama ni stida prema nikom.
pustite vise mrtve na miru bando mafijaska uhljebljena...zar ih opet pred izbore dizat pa da se i mrtvi zaraze koronom...do kada ce iz stranacke udba stimati izbore vise...treba im po hitnom postupku direktora zatvoriti radi kupovina diploma...sto je tesko krivicno djelo prevare...
Kad cemo dizati ustanak?? Ili cemo kmecati dozivotno..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Covjece, ovoj SDA nista sveto nije, po mrtvima gaze samo da se dokopaju vlasti. Fakat covjek bez teksta da ostane.
Zamisli ti koliki licemjer i munafik moraš biti da ovakvo nešto izjaviš. 15 godina bio u SDA. I prošle izbore mu je supruga bila na spisku, pa se nije bunio. SDA mu bukvalno sve dala. 4 godine zastupnik u Skupštini KS bio niti jednu inicijativu nije imao. E to su vam pravednici i NiP. NESPOSOBNI SDA OTPAD.
ko kaze da to nije maslo bilo koga drugog? sda ionako 8 od 9 u Sarajevu njima i netreba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hava Dovadžija nije poginula , nego je brutalno pregažena na pješačkom prelazu od strane razjularenog omladinca Rastodera
I ja sam svoju mamu nsla na spisku i kontaktirala CIK ali ljudi su dino rekli da se treba podnijeti zahtjev za brisanje sa spiska. Dok god zivi ne podnesu zahtjev ona se vodi kao ziva i zato to stranke iskorostavaju. Nije do CIK-a do nas je!!
ima li koja stranka da ovaj nije promjenio
Eto zašto popis stanovništva nikad nije objavljen , ne bi se mogla cifra na biračkom spisku napuhati. Bilo bi oko 2 miliona na biračkom spisku a ne 3.28 miliona. Narod je stado ovaca, vozaju nas godinama.
Trebate imati razumjevanja pije se kafa po citav dan,mahalanje,blejanje po hodnicima...tako to izgleda u javnom sektoru
Ma sve dok se ne uvede elektronsko glasanje ništa..Evo primjer sad kakvi su lopovi,sigurno su već pripremljeni listići unaprijed i završe posao.Ko bi iole normalan glasao za SDA ??
To je SDA ne libe se nicega samo da ostanu na vlast a sve muslimani vjernici, marifetluka lopovluka zato nam je ovako
svi na izbore na sahranimo ovu stoku sto nas unistava 25 godina
zna se ko to radi i cije je to maslo salji stoku koja je na vlasti na smetljiste !!!!
Gdje se mogu pogledati ovi spiskovi da vidim ima li mi mrtve rodbine
@Bosnian97 Na sajtu CIKa, ali ti treba njihov JMBG.
Da li se moze vidjeti taj biracki spisak i gdje
Kakvi su lopinaši ovi iz SDA, pa to nije moguće! Dakle, namjerno ostavljaju neažurne podatke u CIPS sistemu, kako bi i mrtvaci glasati! Pa lopovi jedni, kako vas nije Boga sram!!!
SDA zna kako mrtav glasati. Ta banda mora iza resetaka!!!
očekuje se oko 5 miliona glasača
Pa naravno da će mrtvi da budu na spisku za glasanje kada policija ne radi svoj posao. To treba da rade pokopna društva, matični ured i koju konstatuju smrt, hitna pomoći koja izlazi na teren da ustanovi smrt.