Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medicinski fakultet je leglo korupcije i neznalica. Ko će ovaj narod liječit kad se zna cijena svakog ispita.
hodze i popovi jarane...
@yeba.mene.drzava :DDDDDDDD Istina.
Ionako si dosla preko Almira Dzuve. Da si birana po strucnim kriterijima, bila bi maximalno sefica radnicama na medicinskom faxu.
Ostavka Hadžović-Džuvo je uslijedila godinu nakon što je Nastavno-naučno vijeće Medicinskog fakulteta izglasalo njenu smjenu s pozicije dekanese Medicinskog fakulteta.!!!??? po ovom ispadne da je gospodja rodila komplet fakultet +sve zaposlene profesore GODINU dana nakon šutiranja ostat u sedlu ?? tomože samo bog
Arogantna kučka, i dobro da su je se riješili
Ne može se boriti sa vjetrjenjačama, niko normalan.
Tako Sebija naredila. Tako skolovanu ženu će cjeniti bilo gdje, samo je ovdje suprotno. Sebiji ko god se suprostavi ona to riješi kako njoj odgovara jer se ona ne zna boriti sa obrazovanim ljudima pa putem moci misli sve moze.
Moram ti priznat da sam sve blize razmisljanju da ona ima takav kompleks da jednostavno mora otpustati ljude sposobnije od sebe!
10-15 godina citam ovaj portal i ucestvujem na forumu - nikad do sada ovoliko orkestriranih shovinistickih i seksistickih bljuvotina nisam vidio do slucaja mahinacija i sebijine hajke da se ova zena ukloni s pozicije Dekanese na Medicinskom fakultetu: https://www.klix.ba/tagovi/almira-hadzovic-dzuvo/36159 Godinu dana traju IDENTICNE uvrede na svaki clanak o doticnoj osobi koji ovaj portal objavi...a jedna je od rijetkih koja je javno progovorila protiv strahovlade Sebi Je.
dohakala joj Izetbegovicka...
Bila i ostala Sebijin daljinski upravljac !!!
Seka je nezaustavljiva :D
Da nije Alijina snaha , ne bi mogla raditi ni u seoskoj ambulanti , tako je stručna , gosp. Sebija.
Hop, ode dekanesa!!!
Ima li ovaj odlazak, možda, veze sa korupcijom na Medicinskom fakultetu? Ne potpisuje se sporazumni raskid ugovora tek tako.
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! smijehdosuza.com/27-crazy-fashion-designs-and-people-who-who-boldly-said-no-to-fashion-27-photos/ 👍☝☝😎😄😂🤣💩
Konacno kadar SDA odlazi
spreca - biće ih,SDA-ovaca još puno. A tek u Njemačkoj!