Komentari (348)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosli u drzavu gdje zivot vrijedi 5 godina !
niđe na svijetu to nema...
@Slavko Jovičić pa idiote nije ih ubio.to je bila nesreca ov je visoka kazna
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
normalno da je kriv. al malo je 15...
Imale su one jos po 40 godina zivota pred sobom,40x3=120 god plus ovih 10 mjeseci bi mu dao da je moguce.
Pa nije bas ni blaga kazna...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Od mene bi dobio 30 godina i da moze nakon 2/3 odlezane kazne izaci ako je dobrog vladanja, dakle minimum da lezi 20 godina. Rahmet dusama stradalim djevojkama.
Previše. Manje dobiju ljudi koji pijani pregaze osobu. Jer momak je i sam bio u autu i mogo je i sam poginuti. Nego sine, ti fino prvo otpusti advokata i podnesi žalbu. Sudija je očigledno pristrasan.
Puno za trostruko ubistvo plus, voznja bez tablica.bez vozacke dozvole, prekoracenje brzine za duplo, ne priznavanje krivice i prebacivanje odgovornosti na curu koja je prezivila.. Glup si..
Smijesno,pa ima li te drzavo.Pravi sam patriota ali s ovakvim postupcima sce mi se vise gadi/
..... da nije tužno , bilo bi smiješno ....!
I sta jos da ocekujes... korumpirani mamlazi tuzioci a kad je mevlid pucao na ambasadu americku dobio je bruku godina iako niko nije povrijedjen a ne poginuo sto onda niste osudili ga na 10 godina ili za nedozvoljeno drzanje oruzja par godina ma malo sutra amerika diktira jaddovi mrtvi
Zanimljiva je ova nasa drzava 15 god ZALOSNO
15 familija ti jebm
Sramota sistem
Na posljednjem ročištu psihijatrijska vještakinja Ruža Milićević kazala je kako Ejubović smatra da je "Bog htio uzeti njegove saputnice". Nije kralju njih Bog htio uzeti vec je djavo us'o u tebe.
Tesko njemu
Svakom se moze desiti nesreca u kojoj moze neko stradati, nije bio oijan niti drogiran, pomislite vi po sebi da dobijete 15 g. Samo pisete gluposti a da je neko vas onda bi stvari bile drugacije
Cim je on vozio toliko prekoracenom brzinom,bio je spreman uzeti odgovornost za zivot djevojaka!!
Pretezno dobijaju 1 godinu i par godina uslov
U njemackoj
Malo morgen
A ako hocete na zapadu je to od 0-3 godine zatvora
Nije on ubio nikog namjerno niti je to bilo na nekom javnom mjestu. To bi trebalo kazniti na uslov
A prekoracenje brzine?? Sto oni znaovi stoje,za dekoraciju??