Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzi se dobri covjece.
jedan od rijetkih koji se bori za obicne ljude ! Sretno Batko!
Batko, prvo si trebao vratiti dugove raji koju citav zivot varas i zavrces.Bogati, jos samo reci, ko ti plati tu \'\' tesku\'\' operaciju.
dabogda umro !
DOBRO SE DOBRIM VRACA!Toliko si pomagao drugima pa je sad doslo vrjeme da se i tebi dobrim vrati.Zelimo ti brz oporavak i da i dalje nastavis siriti svoju dobru volju. najbolje zelje o porodice Zukic i Candic iz Brckog.
\"E da ponudimo komsiju stolicom\" - Nadrealisti ito oni ratni sa Batkom i Zlajom... Dragi Batko, ti si za mene obiljezje Nadrealist (ne mozda onih od pocetka, ali sigurno onih na kraju), veceras je Nova godina i ja ti zelim svako dobro u njoj.... ti nisi u Sarajevu, nego u Becu, daj boze nekom drugom prilikom da si do Beca.... ali zdravlje ti zelim u Novoj godini 2012, puno smijeha, veselja i svakog drugog dobrog..... Veceras ce na tebe da misle svi ljudi koji te vole i cijene tvoj rad... ima ih puno, velika je regija..... Sretno!
imam i ja kurije oko na malom prstu pa ću tražiti da me operišu najbolji američki stručnjaci. Mislim,..... kad Batko zbog kamenca ide u van BiH,.... što bi neko drugi vjerovao našim doktorima
sve najbolje
Dužan i bogu i narodu...
Nedaj se Batko. Cijela BiH je uz tebe. Sretno Batko!
Zelim ti sve najbolje od sveg srca i da nam se vratis sto prije.
Sretno ljudino!
Šta je s našim doktorima Batko? Nisu dovoljno dobri za tebe? Odbiću ja tebi taj zdrav bubreg kad te safatam ;)
Ja svoje pare držim u Švici da hin ne more SIPA nać\'. A nikom neću reći broj računa.
SRETNO, VELIKI ČOVJEČE
Batko nedaj se buraz svima si pomagao i tebi ce dragi Big pomoci,zelim ti puno srece...
Sve hairli da prodje, za najveceg humanistu na nasim prostorima puno srece i zdravlja. :) Pozz