Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle je ekipa FFF? Dokle je afera Asim?
Batko je barem pomagao ljudima, i prozivao je pojedine koji kradu. Mislim da im se to nije svidjelo pa mu sada vracaju.
ped bankom ceka nas tridesetak, a ta konjina preko reda ulazi i to bez obavezne maske. rijetko antipatican tip uzivo
Možemo li se na trenutak zaustaviti pa spomenuti još jednom one divne ljude koji su građanima UKRALI 10 miliona za nabavku respiratora....
Video Informacija: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/
BATKO NA SUDU LIVE VIDEO: Video Informacija: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/
BATKO KAZE DA NIJE KRIV! VIDEO: Video Informacija: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/
Sta bi Batane, pa zar i ti ? Ti koji si sa Bistrika i bistricko posteno dijete kako si znao pricati u jutarnjem programu o vasem postenju, svijetla obraza bla bla bla- dok si s druge strane provocirao i ponizavao sve sto ne dolazi iz Sa i direktno se rugao narodu. Sad se na kraju pokazalo da si samo jedan u nizu prevaranata i sibicara. Bljak
Svaka ćas Batki, a ne ko neki
Predmet "Respiratora" nalazi se u Tuzilastvu BiH kod Gordane Tadic. Batkov slucaj je na Kantonalnom tuzilastvu KS, a na kraju cemo vidjeti sta ce jos biti od svega ovoga. Ali, Kantanalno tuzilastvo KS, mjesecima "gusla" ( odnosno razvlaci ovaj predmet dok ne nastupi zastara gonjenja po krivicnom procesnom zakonu) predmet po prijavi majke djevojcice Nadin, a protiv prof. dr. Sebije Izetbegovica i ostalih ljekara za zloupotrebu sluzbenog polozaja i odbijanja ljecenja.
E moj Ćamile
Mutan si batko mutan s tom torbicom
Pljujes vlaS zbog lopovluka, pri tom pljackas tesko oboljele. Bosno moja predji na drugoga !!!
Pozdravio te Batko. Koji Batko? Što je ukro slatko heheheheh. OK sam ću se izbrisat.
Naš čuveni merhamet,humanitarni radnik klepi pola cigle bez problema!
Za postena covjeka u ovoj drzavi imaju sankcije a nazalost za lopove sve se precutno zavrsi
Nikada mi nece biti jasno zasto se jedno kriminalno djelo pokusava "umanjiti" poredjenjem i neprocesuiranjem nekog drugog djela! Mnogi ce se "iznenaditi"!
dokazi im da nisi kriv