Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesna Elena Caucesku Poznata pod nadimkom na klixu MrWipes samo upratite komentare i tematiku komentara tog profila i odmah ce fe skontati da je ona
Necemo se lagati Alma Colo je jedna od najnormalninih politicara u BiH nije zena dzaba napustila SDA nakon toliko vremena. Izetbegovici se moraju skloniti a na celo SDA treba kvalitetan kadar poput Semsudina Mehmedovica.
https://www.klix.ba/profil/MrWipes
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A gdje Genjac dusa draga sdaovska.???? Njemu je najbolje 20 godina suti i ko priljepak prima lovu ni zasta.Pravi umjetnik.Hahahah
Genjac i Špirić imaju zajedno staža 300 godina jači su od Varysa iz got-a
Novija generacija ne zna ni ko je Genjac toliko ga nigdje nema
Dosla zena do pameti tj. sve sto sazrije napusta tu familijarnu stranku.
Ne možeš Čolo na funkciju. Da si prošla u Parlament niti bi izašla niti bi pričala protiv porodice Čaušesku
Sebija ne da će (u budućnosti) nego je već sahranila stranku SDA.
Realno, sve stoji što žena priča, jedino joj nedostaje kredibilitet: da je ovo rekla i dala otkaz dok je bila na funkciji, to bi joj dalo kredibilitet. Ovako, potpuno nebitna osoba, naravno u političkom smislu. Alma, prestani nas maltretirati sa malih ekrana, zakasnila si.
Kad će prevarantica seka u ćorku i da odgovara za sve prevare i laži koje je učinila. A bogami i bakirica bi trebo jer je očigledno da je sve znao i ljestve držo dok je ova sa lažnim prestavljanjem krala po BiH
Sestra od ministra Danila Konjakoviça....
Evo ga drugi Dino Konjakovic !
SDA je gotova ,propala stranka sa ovim kadrovima na čelu Kraj definitivan
pada stranka u zaborav ali kenjac ne vjecan je ko mermer.
10 godina cuvas mjesto u drzavnoj firmi ako ti se SDA fotelja izmakne Za 30 godina u SDA barem si zaradila oko milon KM Svijet si obisla na racun SDA Ako si sposobna kao dobar pravnik, sto si opet poletila na drzavne jasle?! Otvori advokaturu pa ti brani te silne kriminalce imas jarana kojim ce trebat tvoja pomoc koliko god hoces……. Mislio sam da si malo bistrija ….
Ne lupaj. Gdje god da je žena radila za 30 godina rada bi isto zaradila. Pa nije SDA ili bilo koja stranka gospodar života i smrti.
Sebija im je valjala 30 godina, svi su joj iz dzepa virili, na slikama se gurali ko ce do nje stat, ona im je otvorila sva vrata i sposobnim i nesposobnim i sad im nikom nevalja…..
Bona Alma Čolo,ne govoriš ti o Sebiji,ti više govoriš o sebi ,ali ti to ne kontaš.Ja ne vidjeh da te kolege iz SDA javno gibete ali vidjeh da ti gibetiš njih.Ogovaranje ili gibet je jedna od najlošijih osobina ljudi a to tebi očito nije mrsko.Na žalost velika većina političara u politici je zbog sebe a ne iz idealizma.
Ocito jen da nije otisla radi kriminala u SDA jer je tamo 30 godina, nije otisla jer je drzava bitna, nego je otisla jer nije dobila platu od 70000 ( kao Sefik) nego 3500 kao savjetnica u BH teelvomu. Sve s svodi na jedno fotelja fotelja ….. sad je transfer u NiP
Nisi ni ti pametna koliko se priča čim ti je tako dugo trebalo da skontaš gdje si i s kim si te da si upala u LOŠE DRUŠTVO ...
Samo je veća propast u politici od prenošenja moći sa oca na sina dovođenje supruge, primjera u historiji je bezbroj (Milošević - Mira Marković). Jedino su Hrvati na ovim prostorima uspjeli da se riješe Tuđmana mladunčeta...zato napreduju..
Jako pametna zena