Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar neko zna unutar MVP BiH poznaje rad na računaru a pogotovo na internetu. Nešto mi je tu sumnjivo. Garant se neko nakačio.
Gradjani treba da zatraze hitnu PROVJERU RADNIH SPOSOBNOSTI svih budzetlija polupismenih i uposlenih po kriteriju stranacke sposobnosti preko namjestenih konkursa. Malo psiho testova, testova licnosti, iq testova, .......itd da bi se izbjegle ovakva devijantna ponasanja, pa ko ne prodje poslat ga na biro ili kod privatnika na savijanje kicme, a obrazovane koji su se posteno skolovali i koji propadaju po biroima i bjeze iz ove zemlje treba uposliti na njihova mjesta.
ma ja sigurno je i za ovo kriv islam i serijatski zakon
bosna i hercegovina ima samo jedan problem i to svako zna da su fasisti i genocidasi srbi! terora i fasizam srpskih fanatika terorista traje vec dvadeset godina u bosni i hercegovini!
Namještaljka. Naravno. Pa je i Interpol odlučio učestvovati u namještaljci. Ne serite.
Bravo ministar Alkalaj
Ti si posten papak
E MOJ ALKALAJU, PA ZAR NE VIDIS DA SE TEBI NAMJESTA, AKO SE USTVRDI DA SU INFO LAZNE TREBA SENKCIONIRATI I POHAPSITI ONE KOJI SU TE INFO PROTURILI JER SVE MI OVO NEKAKO U ZADNJE VRIJEME IZGLEDA VELIKA ZAVJERA PROTIV POSTENIH LJUDI U BOSNI I HERCEGOVINI SA CILJEM DA SE PAZNJA SKRENE SA PRAVIH KRIVACA KOJI PUTUJU SVOJIM AVIONIMA I KOJI SA ISTIM RAZVOZE ZLOCINCE PO SUSJEDNIM ZEMLJAMA.
smjeni sam sebe gnjido u ljudskom obliku..fuj,ljigavce zidovski sa putovnicom susjedne nam drzave,imbecilu maloumni!
KAD SMO VEC KOD TERMOELEKTRANE, JA U DOSTA STVARI PODRZAVAM ISKLJUCIVO SILAJDZICA, MEDJUTIM ONI HECINI PLANOVI O SEST NOVIH TERMOELEKTRANA U BIH, TO JE BEZOBRAZLUK. ON CE UNISTITI BIH PRIRODU STO KOMUNISTI NISU DOKRAJCILI. ZASTO NJEMACKA DO 2018 ZAHTJEVA ZATVARANJE SVIH TERMOELKTRANA NA TLU NJEMACKE, A NAMA HECO DOVODI NJEMCE DA NAM GRADE TERMOELEKTRANE? TERMOELEKTRANAMA KAO OGROMNIM ZAGADJIVACIMA TREBA RECI NE I TO PORUCITI I HECI KOJI BI IH SMJESTIO SEST KOMADA PORED POSTOJECIH? HALO?
Ne može biti \"Internet stranica\". Naime, u našem jeziku pridjevi se ne mogu tvoriti na taj način, već može biti isključivo \"internetska stranica\".
I sta kad ih pronadju,eventualno se prenociti u zatvoru i reci ce da je doslo da zablude ili EU urote protiv nas koji smo posteni do jaja.