Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu znati sta ce sutra biti, ali ono sto sigurno mogu reci da bi svaki eventualni sukob znacio prakticno kraj ove drzave...Tacno je da nema zivota bez slobode, ali nema ni drzave bez naroda, i ovako smo na rubu, a rat bi nas samo gurnuo u provaliju.
ne bi znacio kraj, vec novi pocetak.
Ne bi znacio kraj drzave, ali bi kraj Bosnjackog naroda na svojoj teritoriji. Dosta smo raseljeni, a u slucaju nekakvih sukoba jos vise bi otislo, ili barem probalo otici. Ma da, tesko da ce biti moguce s trenutno migrantskom i COVID krizom.
Mile, jedno je sigurno! Bosna je u evropi, okružena nato vojskom. Pazi se, sad će nato pokazati mišiće ko je tu šef, a ti izazivaj. Nije zbog muslimana, već jednostavno rusi i kinezi su tu paraziti.
Samo nemojte vi da pricate ko je parazit, a ko nije. Pa greje vas taj isti ruski gas. Pljuni pa lizi.
ono kad prodanih nesposobni bosnjo govori drugima da su paraziti. Meni je vas bas zao, glupi i mutavi do Bola ste
Vidi ovog parazita
Ljudi moji kleknite na koljena i molte da nam se vrati Lagumdžija
protjerati ruskog i kineskog ambasadora iz bih
I tako će Srbija, uz pomoć Rusije okončati ono što nije u ratu. - Potpuni poraz pravde kada agresoru, koji je počinio etničko čišćenje i genocid, pokloniš secesijom teritoriju suverene države.
Kme kme,a nisam znao da je smit toliko glup da moze pustit bosnjackim skrabatorima da mu pisu izvjestaje🤣🤣
Ali evo iskreno ko pravi problem..ko pravi ovakvu situaciju u kojoj sutra nedo Bog mogu u ratu opet stradati mnogi..ko..pa naravno opet Srbi..opet zele krojiti granice, nazor otimati zemlju koja je i Bosnjacka i Hrvatska ...zar je toliko tesko zivjeti zajedno..ako jeste pa preseli se u srbiju i zivi ..
Hocemo preselit cemo se al drugar sa svojom imovinom o gruntom,a tebi babo sto je ostavio to mozes daykazes da je tvoje pa smrdi tu koliko hoces
Vijeće Sigurnosti? Pa bolje da ne dođe do VS. Pa tamo te čekaju Rusija i Kina. Niko neće raditi protiv Rusije kad je rat objavljen Kini. De vi živite bre
Nije jos uvijek EUFOR u BiH zbog Srba i Hrvata, nego zbog Bosnjaka. Uvijek ista prica, vehabije, paradzemati, povratnici iz sirije, tamo neki airsoft klubovi i slicno. Samo je to tema sastanka.
Da nije prodan i glup Bošnjo ne bi iz indirektnih poreza ubacivao u budžet RS 800 miliona KM viška para svake godine, ne bi učestovao u sanaciji 3 propale banke u RS (Pavlovića, Razvojna b....), ne bi ulestovao u saniranju duga RS koji je duplo veći...
BiH je na žalost država zamrznutog konflikta u kojoj ni nakon 26 godina nisu nastali uslovi za trajni mir. Međunarodna zajednica umjesto da je pomela sa političke scene nacionalističke lidere, dopustila je daljnje podjele i razgradnju BiH društva.
Aposlutna glupost,nema metenja posle dodika doce dodik sa drugim imenom,tako je i kod ostali,postoji 2 opcije a to su dogovor,svako ima svoja prava i niko nikom ne osporava nista,pistovanje dejtona al onog izvornogg ili ako se dogovorimo,driga opcija je razlazzzzz,sto je realnije,volis bosnu,bosnujes uzimas za pravo drugima sta da rade kako razmisljaju,napravi sebi rezervat od tz do sa i eto ti bosne i zovi je kako hoces
Ko je Alkalaj?
Nije da ne znam, ali treba da pise.
Opet se ocituju oni koji su pustili JNA da nam poubijaju 200.000 od toga 13.000 djece,ocituju se pravo dobro,za koji dan cemo znati dali je rat ili ne
Samo velika refoma .......moze zaustaviti rat.--
Alkalaj pravo tursko ime. Zato lijepo kazem poturchiima da njima nije Balkan domovina. Muslici vas nitko ne zeli u Evropi, zato nazad s magarcem odakle ste dosli
Idi0te one je Jevrej
hahaahhaahhahaaa on je Zidov! svaka cast, ovdje stoji pamet velikosrpske propagande!
nece se usaglasiti vrlo vjerovatno, slicno kao za rezoluciju o srebrenici. ko ce uzet stvar u svoje ruke ne znam.ali jedina opcija da visoki predstavnik pokrene bonske ovlasti a da to SAD poguraju.