Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federalni premijer Mustafa Mujezinović u trenucima najtežim za veći bh. entitet s obzirom na ekonomsku i socijalnu situaciju, jednostavno je napustio BiH. Van države će biti čak do 20. maja. Trenutno je u Istanbulu u Turskoj, namjerava otići na sajam EXPO u Kini, a potom se vratiti u Istanbul. Do kraja ove sedmice van BiH će biti i njegov zamjenik i ministar finansija Vjekoslav Bevanda, tako da je ovlaštenje za vođenje Federalne vlade ostavljeno zamjeniku premijera i ministru kulture i sporta Gavrilu Grahovcu. Ponašanje Mujezinovića, kojem je važnije putovanje po bijelom svijetu nego rješavanje nagomilanih problema u FBiH, skandalozan je primjer ponašanja aktuelnih vlastodržaca koje je na ključne pozicije postavio predsjednik SDA Sulejman Tihić. znachi da su genocidasima lopovima ruke otvorene da udaraju po bosni i hercegovini? e tihicu mrcino izdajnicka!!!
Srbija izlazi uskoro na Crno more kad zakuhamo s Rumunijom zbog ugroženosti naše manjine i vlaškog preglasavanja Srba
Zbog počasti Rasimu Deliću Pokrenuta inicijativa za smjenu Selme Cikotića Predstavnici stranaka iz RS-a u Zajedničkoj komisiji za odbranu i sigurnost državnog Parlamenta pokrenuli su inicijativu za smjenu ministra odbrane Selme Cikotića. Smatraju ga odgovornim jer je jedinicu Oružanih snaga i Dom armiije upotrijebio za odavanje počasti Rasimu Deliću, javila je Federalna televizija. Većinom je odlučeno da se o tom zahtjevu raspravlja u prisustvu ministra i njegovih zamjenika te će inicijativa biti ponovljena EVO GENOCIDASI SRBI HOCE SAD I MJESTO MINISTRA ODBRANE BIH-E!! IMAJU TUZILASTVO, POLICIJU, EKONOMIJU SAD HOCE I MINISTARSTVO ODBRANE?UDARAJU SAD PO MINISTRU ODBRANE BOSNE I HERCEGOVINE????PA ZASTO BOSNA I HERCEGOVINA NE ZAHTJEVA DA SE MINISTRI UNUTRASNJIH POSLOVA I VANJSKIH POSLOVA SRBIJE SMIJENU JER NE HAPSE I ISPORUCUJU HAGU RATKA MLADICA? CRNA BOSNO I HERCEGOVINO STA TI RADE JUCERASNJI KOLJACI, SILEDZIJE, GENOCIDASI I SRPSKI FANATICI?!
PA ANA TRISIC BABIC CE DA UZME POLA BOSNE I HERCEGOVINE, TAKO CE VELIKA SRBIJA IMAT IZLAZAK NA MORE!!! A VI SAMO SPAVAJTE I CEKAJTE!!! KO JE DOZVOLIO DA JEDNA GENOCIDASICA I NEPRIJATELJ BOSNE I HERCEGOVINE BUDE GLAVNI KOORDINATOR ZA ULAZAK U NATO BIH-E??? ZAR NIJEDAN NOVINAR NIJE IMAO MU.DA I SVIJEST DA POSTAVI JAVNO PITANJE SPIRICU, TIHICU I SILAJDZICU???
ZNACI DA GENOCIDASI SRBI HOCE SILOM DA UZMU VOJNU IMOVINU BOSNE I HERCEGOVINE!!! ! DALI IMA BOSNJAKA NA GLAVNIM I VISOKIM POZICIJAMA U OHR-U, PIK-U, MUP-U, SIPI, TUZILASTVU, AKO IMA DAJTE SPISAK? AKO SVE VAZNE FUNKCIJE SAMO DRZE GENOCIDASI ZNACI DA JE CISTI RASIZAM, TOTALITARIZAM I SEGREGACIJA NAD BOSNJACIMA U BOSNI I HERCEGOVINI!!!!!! TUZIT SPIRICA KOJI RADI SVE MOGUCE ZAVJERE PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE I BOSNJAKA!!! BLOKIRA SVE REFORME I UNISTAVA DRZAVU A UZIMA NAJVECU PLATU U BOSNI I HERCEGOVINI! TREBA POD HITNO LUSTRACIJA SVIH UDBASA I KOS-OVACA KOJI IMAJU NAJVECE POZICIJE U POLICIJI, TUZILASTVU, MINISTARSTVIMA, POLITICKIM PARTIJAMA KOJI RADE PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE ZA VELIKU SRBIJU! OD TIHICA, SPIRICA, MIJE KRESICA, ANE TRISIC BABIC ITD!!! NE CEKAJTE PATRIOTI VEC TRAZITE DA SE ONI SKINU SA POZICIJE KOJE IMAJU I TUZIT IH ZA ZAVJERU, IZDAJU I UNISTAVANJE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
NEMA MORE! OVAJ BILMEZ NEK VRATI HRVATSKU DOMOVNICU ZAJEDNO SA PUTOVNICOM!
Na koje more osim Morave ima Srbija izlaz?
\"osam evropskih zemalja koje izlaze na Jadransko i Jonsko more...\" Srbija ne izlazi na ova mora. Preciznije, Srbija NEMA more :)