Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kakvo je ovo saopstenje ministarstva inostranih poslova? oni kao da su informativna agencija pa izvjestavaju o konferenciji bez obzira sto je njihov minstar sjedio kao u publici i nije ni rijec progovorio. a i ovaj ostatak vijesti, o tome sta se desavalo na konferenciji, prepisali su sa zvanicnog sajta konferencije, nije njihova pamet.
@pppprrrrrr ti si stvarno naivan ako si povjerovao u propagandu koju siri avaz za racun bosnjackih interesa i podilazenja citalstvu. cinjenica je da je ustvari dodik otisao u minhen da bi se sreo sa danielom fridom, funkcionerom ministrastva inostranih poslova SAD (state departement) i da je u potpunosti uspio da anulira silajdziceve namjere da siri propagandu protiv prudskog sporazuma. tu se pokazalo kako lobisticka kuca koju je dodik angazovao u sad ipak funkcionise, a svakako i predtavnistvo republike srpske u nejmackoj. sto se silajdzica tice, zar ga nije sramota to sto se rukovao sa bidenom u prolazu nazvati \"kracim privatnim susretom\"? pa biden je imao destak takvih susreta jer se sa desetak ljudi rukovao dok je prolazio kroz salu izlazeci na pozornicu.
@dijaspora hahaha dobar. Ali otkud mu prevodioc? ;-) Koji je to Duduk, otici tamo bez znanja i jednog jezika, i jos onda napustiti sjednicu jer mu nisu obezbjedili prevodioca. Potrosi samo dzaba pare. A narod ce da placa put. Haha sad bi on trebao da odgovara zasto je tamo isao i samo dzaba potrosio pare iz drzavne kase. ili je on to iz licnog dohodka platio? Kako je uspio samo naci sjednicu? I gdje je parkirao traktor?
BREKING NEWS SRNA: DODIK VECERAO GIBANICU SA BIDENOM, PRICALI NA SATROVACKOM. BIDEN PRISTAO DOVESTI OBAMU U LAKTASE NA CVARKE.