Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav\'nam borata ba
VIDJECEMO HOCE LI SE CETNIKUSA \\\"DUSKA-MAJKA ISLAMOFOBIJE\\\" I SLICNI NJOJ, NEPRIJATELJI ISLAMA I MUSLIMANA SJETITI DA PROPRATE OVE NAPADE NA NEZAVISNU I DEMOKRATSKU BIH, NJENE ZRTVE I NAJNOVIJE URUSAVANJE MIRA I SIGURNOSTI NA TERIRTORIJI BIH OD RAVNOGORSKO CETNICKOG POKRETA IZA CIJIH LEDA SVE SMRDI NA TADICA, DODIKA, RADMANOVICA I NJEGOVU SVITU ... SRBSKE MEDIJE U MANJEM BIH ENTITETU SU FASISTICKE MEDIJE U SLUZBI SRBIJE I RAVNOGORSKOG POKRETA- ZASTO NJIH NE POZOVATE NA ODGOVORNOST?
U KOJOJ DRZAVI SE NALAZE OGROMNE REZERVE NAFTE??? U BOSNI I HERCEGOVINI! ZNACI DA DODIK POCINJE PLJACKU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE i POTREBAN MU JE IZLAZ NA MORE!!!! ZNACI DA BI LITAR GORIVA U DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI TREBO KOSTAT DVADESET CENTI KO STO JE TO I U OSTALIM ZEMLJAMA KOJE IMAJU VELIKE ZALIHE NAFTE NA SVOJOJ TERITORIJI! REZERVE NAFTE NA TERITORIJI BOSNE I HERCEGOVINE PRPADAJU DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI I NJENIM GRADJANIMA A NE ENITETIMA I TROJICI LOPOVA NA VLASTI U GENOCIDNOJ TVOREVINI!!! DODIK POCINJE EKSPOLATACIJU PRIRODNIH RESURSA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! TREBA STAVIT VETO NA PLJACKU I UNISTAVANJE BOSNE I HERCEGOVINE ZAUVIJEK! SRBIJA JE ORGANIZATOR I KREATOR ETNICKIH CISCENJA BOSNJAKA I HRVATA BAS ZA KOLONIZACIJU I KRADJU TERITORIJE I RESURSA, HISTORIJE BOSNE I HERCEGOVINE!
Pipo sad ce nafta iz RS-a (hercegovina-nevesinje-trebi nje) u Crnu goru pa na tankere i lova u Banjaluku :))))))))))))))) ojhaaaaa ojjj ojjjj ojj a u sarajevo shupak :)))))) ojhaaaaaa ojjj
Zločinac i haški osuđenik na slobodi NAKON HAGA, MITAR VASILJEVIĆ JE IZBIRLJIV ZA NOVO HAPŠENJE Zločinac Mitar Vasiljević za vrijeme orgijanja nokon dolaska u Višegrad Puštanje Mitra Vasiljevića na slobodu nakon 2/3 odslužene kazne ne predstavlja ništa drugo nego novi šamar u lice bošnjačkim žrtvama Višegrada – ženama, djeci i starcima - u čijem paljenju je ovaj šljam učestvovao. Lokalni srpski extremisti su ovom ratnom zločincu priredili i dobrodošlicu uz trubače i orkestar iz Užica, kako bolesnim umovima i pristaje. Međutim, žrtve Višegrada još uvijek imaju šansu da Vasiljevića stave iza rešetaka, ali moraju da se bolje organizuju, kontaktiraju sudske organe, i zahtjevaju od bosansko-hercegovačkih vlasti da pod hitno nešto poduzmu.
DODIK POCINJE PLJACKU NAFTE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE ZATO MU JE POTREBAN IZLAZ NA MORE I HOCE DA USPOSTAVI POSEBNU RELACIJU SA CRNOM GOROM! POD HITNO SE TREBA TUZIT DODIK I GENOCIDNA TVOREVINA ZA LEGALIZACIJU PLJCKE PRIRODNIH RESURSA BOSNE I HERCEGOVINE I DRZAVNE IMOVINE!!! NE GUBITE JEDAN DAN VEC POD HITNO ZAUSTAVIT PLJACKU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE INJENIH GRADJANA !
Tužimo Tadića, zato što kada je bio ministar odbrane Srbije, nije uhapsio Mladića Ratka, a postoje dokumenti, crno na bijelo, da je spomenuti tada boravio u Srbiji.
JEVREJSKO GOVNO SA HRVATSKOM PUTOVNICOM......
Cudno da se ovaj clanak moze komentarisati,ovaj Alkalaj je vise nego smijesan,,ali frajer zna sta radi,prvo ce obici 3-razredne zemlje a kad ode u mirovinu tad ce one vise atraktivnije a sto i nebi kad narod casti a za razloge posjete te i onako niko ne pita,,,kad je bal nek je bal.
Tužimo Tadića, zato što kada je bio ministar odbrane Srbije, nije uhapsio Mladića Ratka, a postoje dokumenti, crno na bijelo, da je spomenuti tada boravio u Srbiji.
..tamo i osto i nikad se ne vratio...
o emu ce razgovarati koji je cilj posjete
ovo vam je 50 put da idete u Kazahstan i ti i onaj silajdžić...koji ste vi idioti..daj odstupite vise i djate nekom mladjem i sposobnijem da radi vas posao...ZAR NE VIDITE DA STE NESPOSOBNI , narocito onaj silajdžić...al taj moze pricat ..satima a nista ne reci...
alkalaj nesmije da pisne bez mene, heba cemo vam majku bosnjaci ko i bosni i hercegovini....
;-)))))))))