Komentari (441)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pada Vlada KS. Dugo su i izdržali.
@KamenjarskiSrbin1 Ako ne kupite opet koju ruku, možda će Ćesir i Budnjo šta keširati. Isplati im se to jednokratno jer im građani Sarajeva i FBiH već godinama finansiraju troškove poslovanja.
Kako pada kad ista takoreci ne postoji! Niti imaji tzv ministra, niti su sta radili od tzv preuzimanja, niti itko zna sta oni rade! Tuzno bi bilo da se “padanje” samo osjeti u Sarajevu! Na cijeloj BiH je potrebno “padanje” i promjena!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo Aljosa Nikad nije kasno da dodjes tobe Ideno rusit ovu SDA bandu vise
@ibraga11 Sad i Aljosa valja?
Fala Bogu! Trebao je davno, i brat mu, i majka, i tetić Denis,... i istala rodbina do 4. Koljena. fala Čoviću za plan ,,C".
TO ni nije bila vlada jer nisu bili u stanju da vladaju... mozda su uspjeli koji milion razgrabiti... uglavnom se nisu culi od kako su preuzi vlast, sutili i mutili po starom. Nadam se da ce vas brzo smijeniti i da ce najbolja vlada u istoriji ponovo sjesti i nastaviti sa radom. Samo bez DF -a jer su se ogadili svima!!!
Svaka cast Aljosa. Obraz ti je cist... SDA na aparatima!
Nista drugaciji od ostalih SDA lopova
Meni se cini da nisu ni svjesni jacine gatackog klana,sve pohvale za ostavku u ovom trenutku
Iznesi sav prljav ves al neces jer si isti
Siguran Kraj SDA
Tu se nesto opasno kuha
Pjeva SDA odlazis odlazis rusis nam sve
Jedan manje,Sta ce sad SDA
To Ljolja Srbineeee
Taman ne pojavljuj se vise
Sta je pozadina?
Jedan od postenijih ljudi u lopovskoj Sda a nek sad ovi lopovi skontaju što je Konaković izasao iz stranke
Kvisling