Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Virtuelni genocid u virtuelni muzej, prikladno.
Fatmir Alispahić=PROFITER
BLAGO BOSNJACIMA SA TAKVIM INTELEKTUALCIMA KAO STO SU FATMIR ALISPAHIC. CUDO NIJE DOSAO NA IDEJU DA MU U TOM MUZEJU NESTO IMPRESIVNO NASLIKA I CUVENI BOSNJACKI LIKOVNI UMJETNIK FAHRUDIN RADONCIC. TEK DA POJACA DOJAM.
Treba proglasiti 9 januar danom genocida u BiH. Da bi se mi Bosnjaci prisjetili barem na taj dan sve nepravde Svjeta a i komsija koji su nam namjenili nestanak a tako i nestanak drage nam BiH.Vise nikada da se ne dogodi buduci genocid kao i oni 11proslih.Zato smrt fasizmu.
Lako vam je bilo ratovati kad ste imali svo oružje,tenkove,topove,vb-erove i ostalo od JNA,a bosancima bio uveden embargo na oružje pa kad su se kao što kažeš za 4 godine malo naoružali onda je počeo bijeg srba.Ne može se ratovati goloruk (ustvari može kao u stripovima o mirku i slavku i partizanima protiv nijemaca) ha.ha.ha....
Kakva ste "sila" govori podatak dasu Srbi zavsili rat u posjedu 71% teritorije,pa ti sad mozes pricati mitove koliko goid hoces ,valjda tako lijecite frustracije ! Sve bi ste vi da je ..znas sta kazu " daje babi mudo ,bila bi dedo "! ! Imali ste 4 godine rata da se pokazete ,vi poceli nesto da se kofrcite kad je vec zvonilo kraj ... pusti suplje gatibo !
Nije mi jasno kako slave 9.januar 1992 .nastanak tkz.RS kad je u Dejtonu ukinuta ta šumska republika kao i na žalost RBIH a nastala država Bosna i Hercegovina sa dva entiteta .Kako će slaviti nešto što ne postoji isto kao kad bi sad Italijani slavili propalo Rimsko carstvo
Traziti odstetu od Srbije za sve vrste zlocina pocinjene na tlu Bosne i Hercegovine. Obavezno !
Ti sam dobro da to nije istina i da ni ti sam ne znaš što to pišeš. Pitao bih te ja gdje bi sad bio da Slobo blentavi nepotpisa predaju tih teritorija ranije.
a srbine dobbro se sjećamo kako ste se vi zadnji put probudili u traktorima sve bježalo u Beogradski pašaluk da nas j.bena medjunarodna zajednica nezaustavi svi bi vi preko rače ili tatinice i starog broda sjeti se srbendo kraja rata ,gotovo pala Banjaluka,ozren i vozuća itd,a poslije BEORADSKI PAŠALUK u plamenu jer su vam ga Šipci zabili i sad gladate KOSOVO REPUBLJIK...
Posljednji put kada ste seprobudili ,bilo je helllp Bosssnija !
Što servo-komunjare pjene. Došlo je vrijeme bošnjačkog buđenja i vama je samo ostalo da pjenite, jer je to sve što možete učiniti.
Ниђе везе, дан Републике Српске јануар 1992 а ткз геноцид јули 1995. Ми се поносимо нашом Републико Српском на ви се спрдате са војноспособним војницима АБиХ, што издајом ваше војске и политике, изгибоше у борбама потив ВРС. Преживјели борци АБиХ то не крију а о "геноциду" причају само они што требају одговарати за војни пораз у и око Сребренице.
ne dirajte mi bre srbe, oni su tursko cveće
Evo sam tu spodobu (Fatmir Alispahić) celavu sa ocalama cija su stakla kao dno flase coca-cola nasao na google ,jednostavno pisu da je muslimanski nacionalista i citiraju njegove bljuvotine ,ima hin hina podosta ! Ma dalabu ,tipican priimjerak "intelektualca " po SDA postulatima ! Evo vam link : http://www.bosnienforum.com/showthread.php?t=5565
Dok je ovakvih "Alispahića" ovo društvo nikada neće naprijed, pogotovo ne BiH i zato će uvijek biti onih koji će reći da ta kvazi tvorevina ne postoji, ne samo Dodik, nego još milion njih!