Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu njoj nudili da nešto kaže... Šta radi sda mafija iz pozadine.kaže nudili joj novi identit, novi pasoš i sve? Ko? Pa sda mafija kojoj je u cilju, da ona kao jedini svjedok nestane, i da tako slučaj dzenana memića ostane neriješen. Kad već nije prošao lažni sebijin nalaz da je imala amneziju, na kcusu.Šta rade mafijaši, i kako se koprcaju, ali dzaba se koprcate,i amerika vas je prepoznala kao mafiju... Otiđi ti pod lažnim imenom u eu, ali i tamo će te Cia i Fbi, locirati.
EspSpania.Glupane ako nisi u stanju da skontas onda bolje suti.Prvo pitanje je jeli istina ovo sto kaze drugo ako jeste nudzen joj je imunitet da otkrije ubice jer ona ga nije ubila vec zna ko ga je ubio i ona je kriva za prikrivanje i ucestvovanje e sad je pitanje dali da se Dzenan ubije ili zaplasi
Majmune nepismeni, ne daje Sebilja nalaz. Nije to posao direktorice.
A toga se sjećaš . Zaboravila si i to na brzinu , jedino Dženana , sponzorušo !!!
Murit sad priča kako imaju dokaze, sud će odlučiti jer pokušava valjda uticati na sudije, i kad bude opet oslobađajuća presuda a bit će, i drvlje i kamenje će na sud, na državu i tako, iako je “njegova” stranka trenutno na vlasti i u istoj njegova kćerka radi… sad će minusi sjevati ko ove munje današnje hahaha žalosno od svega ovoga sto tog momka vise nema, a oni se prebijaju preko njega
O kojoj istrazi ubista govori Memic kada Tuzilastvo nikada nije klasifikovalo smrt njegovog sina kao ubistvo? Ni na jednom sudjenju, ni Seferovicima, ni ovima koje terete za sakrivanje nepoznatog izvrsioca u nedefinisanom djelu, Tuzilastvo nikada nije reklo da se radi o ubistvu.
De vise zaboli me za mrtve dilere davida i dzenana.jedan slomio donju vilicu drugom tipu,drugi nosao utoku.A cale bi da organizuje blm ghetto nigger proteste
Znaju sve Bake, Prevljak, Budnjo i ostali.. njih treba pitati.
Jadan je ovaj medijski linč i progon, posebno kad vidiš da iza toga stoji politika i jedan polu-pismeni kamiondžija, ako je ovaj slučaj išta dokazao, dokazao je da Sarajevo više nikada neće biti grad. Ali na kraju krajeva, Alisu i ostale će osloboditi, a Muriz i sekta će ostati da žive čitav život sa svojim lažima i rekla-kazala mahalaštinama, teško je to breme, da znaš da si oslobodio ubicu svoga sina, kako bi progonio nedužne.
Pa vi ste poznati po tome da mezite ghovna, bembele Arijane i Babe Muriza, a i imate vala šta meziti, jer koliko te osobe mogu da vam nas*ru..
Pa lahko ti je bar to,samo kažeš imena i ende
K**vo!!!
a to ga se sjecas
Roba za politicare! Tata je bio glavni diler. Strasno!
Ti alisa zasluzujes vjesanje iznad vjecne vatre i nista manje od toga. Pa idiotkinjo i sama imas dijete zar te nije strah karme koja ce kad tad doci kao i istina? Ubleho
Zasto zasluzuje vjesanje majmune? Sto joj je trojka i ovo kriminalno tuzilastvo zapriejtilo da ce nagrabusiti ako kaze da je Dženana ubio onaj cihan, a ne neko iz SDA?
Uf, vjecna vatra je centar grada a i napravljen je spomenik u cast antifasista i osloboditelja grada. Ova je gola seljanka. Ako cete je vjesati, onda u stalu negdje kod zeljeznice,ne dovodite je u carsiju.
Pa gukni golubice ko ti je nudio sve to , imas ti sta i da kazes istine jer sve si lazi iznosila preko svoje odbrane !?
A znaci jos uvijek imaju onih rezervnih JBMG, koje su oduzeli od beba jedne godine, pa bebe se nisu mogle upisivati u maticne knjige...
Trebali su ti ponuditi manju zatvorsku kaznu,ako kazes istinu.Mozda 30 godina zatvora.Bolje ti je nego 40.Kada te osude onda te stave u zatvor sa okorelim lezbijkama.Biće ti lepo tamo.Nista bolje nisi ni zaslužila.
Nadam se da će sva ova banda iz porodičnog obrta Memić-Feraget čim prije to bolje iza rešetaka! A Alisi sve najbolje u životu! Nevina djevojka toliko propatila zbog wannabe kriminalca Dženana, kojem je babo poklonio i pištolj, ilegalni naravno.
Ti si stvarno poremećena osoba....
Nisam ja poremećen, nego ne dosta više Murizovih laži. Promjenio je iskaz 500 puta. Lažov i ako ima pravde u zatvor će on!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar ona nije pod amnezijom kako se to sjeca svakog detalja prije ubistva i posle ubistva a ne sjeca se tj nece da kaze kome je odvela Dzenana na zeljeno mjesto i dali joj je koka zlatna pa za nju padaju mrtve glave