Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vrijedi takvima produzenje pritvora i svi troskovi postupka, a miliona nejma i nadoknade prevarenim. On je nakon takozvanih demokratski izbora obnasao visoku funkciju u istoj takvoj demokratski izabranoj vlasti, kojoj je glavni osnov svega, kriminal i prevara i pljacka.
Koji je ovo Gigant, niti jedna granata nije spucala Cenex u ratu.
nova godina u KPZ...aferim
Hapsi bagru majku im
Misliš "streljaj"?
Ivo Komšić opisuje kako su funkcioneri SDS-a u njegovoj kući govorili da će pogušiti muslimane u Sarajevu kao miševe https://www.youtube.com/watch?v=JN90MqiMok8&feature=youtu.be
Struho u tamnici dabogda!
na kraju ce mu dat godinu zatvora uracunat ce mu sto je bio u pritvoru i Aljo slobodan
Ako ovaj krimos ne dobije doźivotnu treba se popišat na sudstvo
@hurma Odavno se piski, samo niko ne pusta vodu.