Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh moj alija...udba te proganjala a sin ti osnovao svoju udbu da stite kriminalce iz stranke koji pljackaju drzavu...
@yeba.mene.drzava On je bio u talu sa udbom jer je u zatvoru napravio dil sa njima,eto dobio bi sve od juge da nije bio i da nije ošmeko iskrene mlade mulsimane.Kasnije ga je šešelj izvadio iz zatvora odštampao mu islamsku deklaraciju i preko njega napravili rat.
Alija prodao Hercegovinu kamenjarskim srbima, a oni mu daju daju nagradu. Izmjestio komandu 4. Korpusa u Konjic i Jablanicu, sve je bilo spremno za pad istocnog Mostara, kamenjarski srbi dovukli nebrojeno naoruzanja. Da mostarska raja nije ustala, i nadljudski se odbranila, bosnjacko uho ne bi ostalo do Jablanice. Zaustavio Sefera, kad smo bili na pragu sloma kamenjaraca. Na zalost ovo vjerovatno rade SDA uvlakaci iz Mostara, da se uvuku sto vise Alijinom nasljedniku, Baketu Zivkovicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jeli to onaj centar za mir? Stari most svitli u bojama turskog okupatora, na dan nekakve godisnjice izmisljenog puca u andoliji?!?! A kad islamisti pobiju cca 300 ljudi u Sri lanki, ne mogu da nađu boje zastave terorizirane drzave da odaju pocast stradalim krscanima. I obasjaju taj "stati most". "Safa i centar za mir" PLJUCC
ko je ono osuđen za agresiju, uzp i genocid?ah da nositelji EU vrijednosti i nebeski letači😂😂😂😂😂
"Žrtvovaću mir zarad nezavisnosti",,,,baš ono pacifistička izjava od strane Alije
Centar za mir ahhahahahahahaha privatna safetova prcija za pranje para
Glupost... nije up to date uopšte.
Dao nam je BEkira basljednika i SAbiju nasljednicu da nas uniste.E moj AJlija sta nam uradi sa ovim NAROD ZNA
Bahahaha jel ovo samo kod nas postoji da se mrtvacima daju nagrade i da isti glasaju na izborima. 😂 plačem...
sjeme vam se zatrlo, bando pogana, lopovska!
Volim te Alija, zato jer smo država, ali zbog lopova, gori od Malija LOL
@IceBlue drzave i govana!
Fujjj popishham vam se na tu nagradu i na dobitnika
Safa i ti poce, pa ko Emir za 27. noc, jel rodzendan Alij, jel datum kada je preselio . jadovi Bosnjacki, nema vise Titovih firmi, sve je propalo ...
Hoce li sad ispunit obecanje “zlatna kasika”
Bilo je pregovora sa Miloševićem krajem 94 godine, skoro potpisali ostanak u malo većoj Srbiji. Kažu da je Tuđman poludio i skakao kao izvan sebe. Onda je sigurno pričao sa Kolom, Mitterrandom, Clinton... Ovi rekli da nema potpisa i nije ga bilo. Samo toliko o historiji. Za detalje obratite se Muhamedu Filipoviću koji je bio direkto u pregovorima sa Slobom.
94???koji si ti retard!😂😂😂
Nagrada za to što je žrtvovao skoro 9000 Srebreničana. Bravo, Aljo!
jest lično ih je pobio!!😂😂😂
Oćel opet biti one konjske trke -Alija Izetbegović :)
Prošli put je autsajder kobila Sabija pokupila sve medalje.Kladioničari na apratima :)
Bravo!!!
Inace ovaj "centar" je razvlacio turske zastave po mostaru!Jaka nagrada u p m !