Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto tako ne komentarisete fizicki izgled muskarca kada ga izaberu ili kada se sam uvali na neku poziciju? U ovom nasem drustvu je najlakse na zenu navaliti - podsjeca me kada su prozivali Serenu Vilijams rasisticki i seksisticki a zena prvakinja! Kada bi sudili po radu i zaslugama, a ne po izgledu i ko je ciji rodjak, tetka, sestric i slicno - bilo bi nam puno bolje u drzavi. Meni je drago sto je ova zena izabrana zbog svog rada i najmladja sutkinja je bila u BiH u bivsoj Jugoslaviji!
Jel ovo neka Jusufranićeva bivsa studentica? Pravni ekspert iz Travnika sa dugogodisnjim radnim iskustvom i diplomom iz daleke 2012.godine.
po izgledu neka bivša čistačica ili baba sera
Pa Aleksandra, pa mogla si se makar malo uljuditi....
Odabij, seksisto. Bitno je šta i kako ona radi, a ne je li tebi (ili bilo kome drugom) privlačna.
@Ninoslav polako Ninoslave, nema potrebe za agresivnoscu naravno da je najbitnije da dobro radi svoj posao.... privlacna ne mora da bude, ali ako je javna licnost onda pri fotografiranju makar mora imati čistu kosu...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)