Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vulin je i kao svi ostali Srbi koji zive u bajkama i konstatntno fantaziraju... Srbija se petlja u BiH bez ikakvog historijskog prava, to je isto kao da se BiH nesto pita za Vojvodinu sto je bolesno. Pitanja o manjem entitet Bosne i Hercegovine se samo moze BiH pitati!!! Kako se Srbija moze pitati za RS kada u tom RS ni ne zive srbi vec prevareni i kulturoloski opljackani bosnjani pravoslavne vjere kojima je nametnuto da se izjasnjavaju kao srbi!!!
@TesIaMilankovicPupin koliko je tesla bio inteligentan ti tacno suprotno od njega glup da gluplje nemoze.Sretno
@vladosipcic74 Muslimani su uvijek bili mnogobrojniji na prostorima BiH i drzali ste IH pod manjinom u bivsoj jugoslaviji ali i vi srbi ste najveci gubitnici u ovome ratu prvo mrzi vas citav svijet osim govana rusa drugo popusili ste od triglava do vardara slovenija protjerani hrvacka protjerani kosovo skoro sve pojeglo crna gora odvojila se od vas zato sto im je dosta beogradskih govana taj tvoj milon govana su upravo svi ti srbi koji su dana u entitetu republika sranja i govana koju koristi
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Gledam ovu sliku i sve čekam kad će početi iz grla: - Golum..... Golum.... Kakvi ste nakaradni, otac vas chetnički jjebo !!
rece pripadnik podljudi ciji su i ocevi i predci stali ispod SVAKOG,..ali SVAKOG okupatorsko-sauronskog barjaka
Srbi su oslobodili svaku stopu danasnjeg Balkana od stranog okupatora,..dok su konjusari od Triglava do Djevdjelije nosali svaku uniformu stranog okupatora i izgubili SVAKI rat sa njemcima, austrijancima, madjarima, turcima i italijanaima Svaki dio danasnjeg Balkana je placen srpskom glavom i srpskom krvlju,..i za SVAKI DIO Srbim moze da kaze da je njegov,..a ne samo Republika Srpska
nije vam tu BiH ni turcin ni austrougarin ni nacista njemacki ni fasista italijanski OSTAVIO U AMANET pitcka vam materina POTURCENA
Ovakve sto nisu mogli u armiju su u bivsoj SFRJ zvali jalovim i nesposobnim.
Što se tiče "Oluja" i "Bljeskova" mislim da bi Vulin trebao da traži krivce unutar granica Srbije? Do toga nikad ne bi došlo da se Slobo i Franjo nisu tako govorili, samo budala može pomisliti da se to desilo zbog nekakve hrvatske nadmoći u tom trenutku! Baš kao što ni posavina ne bi "šaptom" pala da se opet nisu njih dvojica dogovorila. Naravno, neko je i sa jedne i sa druge strane morao taj njihov dogovor platiti da bi bilo uvjerljivo!
RS je bila i bit će jedan od prioriteta Srbije, jedno bez drugog ne ide - blento blentavi išlo je hiljadi godina pa će najmanje još hiljadu! Drži se ti Mirjane i Veljka / pljačkaša Srbije/ pa će Srbija sve unatraške - kao i dosada - još od Titove smrti! Bosna je za vas preko samo daleki i nedosanjani san.
Gusle u ruke i muzike za šire mase, hehehehehe
Ja reko vijest o mr Bean-u kad vidjeh sliku..
JE LI OVO ONAJ STO NIJE BIO SPOSOBAN ZA ARMIJE? SUTI SUMADINAC, DA NE BI OTISAO NA POCETNI POLOZAJ U KARPATE.
@vladosipcic74 Mah svaki posrbljeni ortodoksni vlasni cigo je sto se mene tice sumadinac. Svi is u Sumadiju.
imaa sveggaa, sassoo mannggeee....
Sve ce vam biti jasno, kad cujete da su ovog lika svi u razredu zvali usranko, takav je i dandanas ostao...
Pa je li moguce da su gremlini usli u politiku u Srbiji...decko ti mislis da si u crticu pa da mozes tako da zadires u unutrasnje odnose druge drzave. Doduse ovim pokazuju opet da su ucestvovali u pokusaju cjepanja BiH.
Bolje je Vulinu da se interesuje za prava 2 miliona svoga naroda ROMA u Srbiji nego da se mješa u stvari druge države.Šešelj je prije mjesec dana izjavio da su 40 posto Srba u Srbiji Vlasi-Rumuni a u Srbiji živi 1.5 miliona Bugara.Kralj Aleksandar je Rumunima i Bugarima u Srbiji srbizirao prezimena da bi ih srbizirao i oni se pod srpskom represijom kao i Romi u Srbiji pišu kao Srbi.Obzirom da Srbija ima de facto manje od 6 miiona Srba koliko je ostalo Srba.
U Srbiji je de facto manje od 6 miliona stanovnika.
slazem se da je vulin cigojne
Ujedinjenje Albanije i Kosova, biće prioritet BiH, odvajanje Vojvodine Takođe, kad postanete Pašaluk, RS neće htijeti čuti za vas.
ovom turcinu bi neko trebao da objasni da ne zabada surlu u unutrasnje stvari druge drzave
Imam hiljadu lica ko Vulin, Aaaaaaaaca Vulin :D
ugasicemo rs..soon