Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jedan i drugi su bitni ko i zarez kod mojih komentara
pazite kako banaiu top kommie sa clanka o dresovima ko gos napise protiv ban odma
Njega ce njegov aver Nenad Adzifejz obraditi da podrzava nas Bosnjake.
Tako treba vucicu..i treba da nagradis covjeka koji po tvom nalogu radi na rusenju i destabilisanju drzave BiH za koju ti tako cesto znas reci da postujes teritorijalni integritet.Samo nemoj molim te te suplje monologe nama u BiH uvaljivati..procitan si kao i ovaj smrad kojeg odlikujes
Kako da je procitan Bosnje ga okivaju u zvijezde idu mu na noge da ih pelcuje
Znaci primio ga je danas 🤣
Republika Srpska je uvek bila uz Srbiju, pomagala, izlazila u susret koliko god je to bilo u njenoj mogucnosti. Zbog toga je Dodik zasluzio odlikovanje.
🐷 + 👑 = mile
Zovite Vucica u Sarajevo opet pa mu kiss ass dok on nagraduje covjeka koji rusi Bosnu,,,
Vazda mi je sega kada jedni drugima dodjeljuju ordernje. Ono haj ti meni ove godine a ja tebi sljedece a za sta se dosjeljuje nebitno totalo. Sjetite se samo Tudzman / Izetbegovic i koje kakavih lenti i gov....
dudlaj ga jedan drugom
Njega ce njegov aver Nenad Adzifejz obraditi da podrzava nas Bosnjake.
Ja tebi ti meni i onda opet iz pocetka 😂😂😂
Je li ga stavio na marku?
Kada gospodar pomiluje vjernog psa.
Pizdune!
Pozadine!
Konj marke dorat...🐴🐴🐴
Ovi konji kod nas nose
Koča Popović o Srbima“Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajućiđ se na šajkaču i opsanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj slavnoj istoriji".