Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek s dva lica.
Hos reci srbin chetnik!
Da nece on nesto zasrati ovo sto Mektic dumnja da neko hoce da napravi nesto u BiH pa da nas unazade..Sumnjiv mi je labelo..
Ponesi kisobran labelo za svaki slucaj..
Ponesi kisobran labelo za svaki slucaj..
Treba pod obavezno procitat ovaj njegov intervju Avaz-u: http://avaz.ba/vijesti/intervju/298349/ekskluzivni-intervju-aleksandar-vucic-uoci-posjete-bih-za-„avaz“-vratimo-nadu-u-buducnost Covjek je sve lijepo obajsnio. Ko hoce shvatice, ko nece, drzat ce glavu u p[ijesku I proslosti.
Ne vjeruj Danajcima ni kad poklone nose.
a sta je tema sastanka?
Da li je u programu posjeta ROmaniji gdje se se četničko dijete zaklelo koljaču Šešelju, ili Trebeviću gdje se mali vozoa sa džipom sa LJUDSKOM LOBANJOM I ŠLJEMOM UNa ?? Ni jedno ni drugo nije dostupno u Srbiji ako nije bila u agresiji na BiH. I na kraju zašto ne pošalje svog idola i njegove pomagaće HAGU koji ih traži ? Razlog je prozaičan u Šešešlejvoj izjavi: AKo sam kriv ja krivi su i VUčić i Nikolić. 95 je iz skupštine Srbije poručivao da će ubiti 100 Bošnji !
Ne vjerujem od bivseg radikala i izrazenog javno mrzitelja BiH i Bosnjaka da moze bilo sta uraditi na obostranom boljitku.Ovakvi su uvijek trazili samo za sebe i svoje
dabogda nogu slomio..na bosanskoj zemlji
@edy23%minus Fikreovo to je vaše! Republika a Srpska 49% eeej budi se nesrećo, udari ćete trajvan!!!
Aj kad mu duduk zapjeva pred bolnicom pa ga lizne po onoj debeleoj labrnji, uh ima bolnica da gori
Dvicom Ga na kruzni jarane 😜
E ljudi nećete vjerovati, sad prolazim istočnim sarajevom i nećete vjerovati nejma bolan niti jednog kamenčića, sve pojupili i zabetonirali, kažu eto ko dolazi neki vučko 😂😂😂😂😂
Samo iskrenim dijalogom možemo rješavati sve probleme i nadati se ljepšoj budućnosti. Dolazak predsjednika Srbije u Bosnu i Hercegovinu je od krucijalnog značaja za mir, stabilnost, i ekonomski napredak obje države. Gospodine Vučić, dobro došli u Bosnu i Hercegovinu.
Dabogda umro na putu prema Šeheru