Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A poturicama ništa.. Što li to?
samo turcima i treba davati!:)))
Eh Vucicu i ja sam pocasni gradjanin mog kupatila i tamo je wc. Za razliku od tebe, ja mogu da udjem i ostanem koliko hocu, ali ti ne mozes. Sto se bolan patis i toliko placas, uzimas od tvoje sirotinje u Srbiji, a mogao si i dzabe.🥇eto ti prvo mjesto za gluposti.
Bravo ovo ce otvorit jos radnih mjesta i plata ce bit bolja.
Sad ce tek Trebinjski aerodrom da krene sa gradnjom kako bi Ku(r)cicmogao direkt tu da slijece i polijece
Postovani novinari Klixa, kad kopirate od Srne molim vas ubuduće da Rs zamijenite imenom države Bosna i Hercegovina i da naglasite da se radi o entitetu rs.
@1dis bravo!
opste poznata stvar...pa sds se vec godinama bori protiv vucica i protiv srbskih interesa....zna se ko je sds dao pare i za koje ciljeve....a gazde se moraju slusati inace slledi kazna...:)
i ne samo sds...pdp je naprimjer mnogo gori....ivanic i borenovic su potpisali nalog da se prisluskuje vucic i dodik i clanovi vlade srbije....ko je aminovao bakiru da postavi osmicu na mjesti direktora ose?...pa naravno ivanic....mnogi u sds i pdp su ili ucjenjeni zbog ratnih desavanja ili kupljeni sorosevim novcem...oni vise ni ne kriju za koga rade....
@metal1 ahh jest malo baljo opasan
ovako misle da se uvlace u guzicu Beogradjanima da dodju u Trebinje na ljetovanje (zbog blizine prema Dubrovniku), ove godine ih je bilo min. 50% manje u odnosu na pretproslu jer je vecina odlucila otici u Tursku zbog jeftinih cijena