Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.tacno.net/nasi-u-svijetu/sergio-sotric-ako-je-pocinilac-musliman-on-je-terorista-ako-pocinilac-nije-musliman-on-je-nenormalan-covjek/
Sram neka te je drzavo!!! Srami se ali nemozrš se sramiti zato što ne ljudi upravljaju stobom a ne oni koji to zasluzuju i ume!
Prije svega čovjek nije vlah, tako da nije "Aleta" već Ale Hodžića. Drugo - u svoj svojoj nemoći, osramoćeni porazom od 5 korpusa ABIH, vlasi su dizali optužnice protiv boraca 5.korpusa za "šamaranje zarobljenika" , tako da će im i ovo biti još jedan bolan poraz koji će im zadati 5.korpus !!
Decki krivi ste Sto ste prezivjeli ... trebli ste se po Matrici SANU koju u BIH provode skoro svi uposleni srbi u institucijama ... ne mogu oprostiti poraz na tom dijelu ratista, gdje se srbija izravno involvirala i obucavala i naoruzavala babine ali i ragovala sa svojim jedinicama... bice interesantno cuti kontra situaciju ako mediji budu prenosili..
nisam gore dovrsio misao ..trebali su po njima svi da poginu ilj da sacekaju da ih ubiju... ako ste ispravni zelim vam oalobadjajucu presudu ..