Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci i Bošnjaci trebaju ponavljati svoje istine kao što Beograd ponavlja svoje laži rečenica stoljeća !!!
FAKAT. RECENICA ZA 21 VIJEK.
ahhhiiihhiiiiiiiiii šipac da izgovori rečenicu vijeka! Pukotina!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
JAKO JAKA RECENICA !
od jučer klix banuje sve nepoželjne komentatore po naređenju sda stranke.... čiste nas pred izbore... narode ne dajte se!!!!!!
HercegovacSr13 ne mozes uzeti svoje, bre brale istorija ti nije bre jaka strana, dok ste bre ka divljaci se dokotrljali do balkana "siptari" su imali urbanizovane gradove a koje je bre tvoje divlje pleme rusio palio ubijao, silovao itd itd dok ste se dokotrljali sa karpata i stepa azijskih.
merhametluk prema susjedu nije uvijek najbolje rjesenje. dok su bosnjaci zbog merhametluka prema susjedima sutili, to su stare destruktivne generacije koristili sdusno i gurali svoju djecu(nove generacije) u isti kriminal ka sto su i oni sami radili, pa se dogodilo genocid neizmjenicno vise puta.
bosanci imaju dobar udio krivnje za sve ta etnicka ciscenja sto su se desila u toku jednog vijeka, a evo zasto! Nikad nisu govorili svojim susjedima serbima istinu o tuznim dogadjajima koji su se desili tj genocid, etnicko ciscenje itd itd. Svaka nova generacija je cinila isto zlo prema susjedima bosnjacima. da se to govorilo stalno onda bi mlade generacije bar razmislili o tome i pitanje dali bi bilo ovo sve sto je bilo, istina je teska ali se svremenom ona akceptira i covjek se mjenja.
@Zaovceistina Zlo, podanost zlim silama, kontradiktiornost, licejmerrstvo, zatucanost, fasizam i mrznja opisuje ta zatucana plemena. bolje nisi moga opisati sebe i pleme tvoje.
Kakav car, Albine džaba ti pričaš ovom narodu ovdje još uvijek 70% Bošnjaka pjeva partizanske pjesme i ima sliku bravara u kući, na zidu..Ovom narodu ne treba ništa ni objašnjavati, nek idu u bakus i nek njeguju bratstvo do sljedećih pokolja..
gIadijajator upravo za ove idiotluke koje ti pises, vazi Albinova teorija, lazi i istine.
Mire se vini ne Sarajeve, zotni Kurti! Treba i ponavlja se stalno - nemamo Čosićevski sindrom - Nismo nebeski, genocidni narod. Najbolje bi bilo da se Kosovo , estabilišment, odreknu traženja viza za Bošnjake iz BiH. I naravno BiH će se odreći viza za Kosovare. S/H koalicija, čini sve da i Bošnjake i Albance drže što dalje od ostalog dijela Evrope. Strašno se boje miloševićeve Zelene Transverzale! Dali treba da im se dozvoli ovakav rasizam i fašizam?
Vidi gurbeta?! Njega je Bog nagario a mi ga se moramo čuvati!!
-„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“ Dobrica Cosic- otac srpske nacije!!
Pametniji i sposobniji od nas..
Živčo - nemaju troglavu aždahu u kući. Onaj krokodilčić na sjeveru je samo domaća živinai sa vremena srbijanski balon za negodovanja, bez ikakvog efekta. Albanci su eskivirali RS na Bosanski način. Tako Beograd može samo nježno da frkče i pored svih onih silnih aviona, raketa i ko zna šta već!
Covjek otvoreno kaze Kosovo je ratovalo sa Srbijom i Bih je ratovala sa Srbijom. A kad je to Bih ratovala sa Srbijom? Jeli nekad neko vidio Srbijanskog vojnika u Bih poslije 5/1992? Da ne spominjem da Srbija kao samostalna pod tim imenom postoji od 2006.
@KrajisnikPrgavi Jedina prava istina je da su Albanci agresori na Kosovo i to nekoliko decenija, a otvoreno kulminiralo 1999.
KrajisnikPrgavi - Ja , sam gledala na desetine hiljada dobrovoljaca kako mrtvi pijani i nadrogirani idu autobusima " preko". Mnogi su izvršili samoubistvo po povratku. Na hiljade ukradenih Golfova koji su se po Srbiji prodavali za par hiljadaDM Šlepere prepune mašina iz fabrika i naravno čitovog mobilijara opljaćkanog po " osvojenim " teritorijama". A tek vikend dobrovoljci sa dnevnicama. Petak, Subota, nedelja i Ponedeljak junačke priče po čaršiji! Fuj!
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
E ti treba da nam das savjet. Kosovo, BiH i Albanija najnerazvijenije u Evropi i on nesto savjetuje, a nista napravio nije u svojoj prciji kao ni mi.
Istina je da je otac shiptarske nacije Skenderbeg rodjenjem Djuradj Kastriot pravoslavac, otac mu sluzio Dusanu silnom