Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trava je prirodna tvorevina i zove se droga. Cigarete su pune hemikalija, potpuno su legalne i ne nazivamo ih drogama. To se zove lobiranje dragi prijatelji.
I duvan je prirodna tvorevina.
@sezam.susam da u pravi si prijatelju, samo sto su danas cigarete pune hemikalija. Stavljaju supstance u ove cigare da ljudima izazivaju ovisnost...zar to nije cista droga? Milioni ljudi pokusavaju da prestanu da puse, ali tesko bez opet nekih hemikalija koje ce da izazovu gadljivost na cigarete pa mozak pocne da odbacuje zelju za njima. Zbog toga kazem da su cigarete cista droga, navuces se na njih pa guraj citaj zivot.
Albanska policija zaplijenila tonu marihuane Jes njima tesko zaplijeniti marihuanu koja im je glavna povrtlarska kultura ?? Glavni su proizvodjaci marihuane u EU . ccc
ooooo paso zot im po ;D
Valja policiji poslije ispušit ovo
padneš na gramu prođe ti kila, zvoni mobila
Ovo je Dževdet, on raznosi samo heroin :D :D
siptari i sosoni su dobri samo drogerije i kriminala
Ima li veselijeg posla od rada u spalionici droge!?😎
sto je gram bio 10, bio je
hajd ba ti sadi sebi posadi ti sebi drvo i objesi se kad naraste.. zivim u zgradi, necu staklenik na balkonu pravit. nisam botanicar.. ccc
sad smo ga popusili
Joj dokle više s tim "droga" ??? Treba legalizovat travu, pa da svi pušimo ! 😁
Jel to to sefe?
Ako je to uhvaceno pitanje je je koliko je tona onda proslo.. sigurno mnogo vise
Pa u Albaniji je marihuana glavna povrtlarska kultura 😂😂😂.
Od ranije poznata policiji....
kakve ovo ima veze sa BiH? dajte molim vas