Flamur Gaši otpravnik poslova
0
Albanija otvara ambasadu u Sarajevu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOZETE OTVORITI JOS JEDNU KOSPICARNICU ILI SLASTICARNU, A AMBASADU MALO MORGEN.
Samo idemo unazad
Eto koliko znate,ništa.Republika BiH je otvorila Ambasadu u Tirani 1993 godine.A ovo ,da Albanija nije imala Ambasadu,malo čudno.Ma i nije čudno....Jeli se Nebojša Pijanica očitovao u vezi ovoga....Kevu mu pijansku.Nek piše pismo izvještaja Tadiću,govedo.Šibe
Pa bilo je krajnje vrijeme da se otvore ambasade kako Albanije kod nas tako i nase u Albaniji, do sad je bilo: Ako trebas nesto u albanskoj ambasadi, hajd u Bgrd sad ce biti lakse.
Drago mi je sto braca Albanci otvaraju svoju ambasadu u Sarajevu i nadam se da ce BiH isto otvority Bosansku ambasadu u Tirani. Obadvi zemlje mogu da profituju od vise saradnje i boljih odnosa izmedju nase dvije zemlje. BiH ♥ Albania
pozdravljam! zelim da nase dvije zemlje imaju dobre kontakte i da u skoroj buducnosti i republika kosovo otvori svoja diplomatska predstavnistva u BiH.
pa zar nije bilo ambasade albanije u bosni i hercegovini? to me je jako iznenadilo...
Ekstra vijest, ,.,.,,..,..,.,.,.,
Samo nam je trebao jos jedan Gasi!