Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je Mesicev siptar. on ih je sabrao tamo i oni su mu glavno glasacko tijelo a ujedno glavni financijeri u prljavim biznisima i u svim njegovim izbornim kampanjama. maajkke se svoje slatko nayeebo...
Jel to Mesketov jaro?
Ma jašta svi isprani u Gornjoj Maoči, osnivali ljudi savez izvidžača ili savez gorana.
Što ga niste u Bujanovac i Preševo poslali :)
bas me nasmija od srca ti gore :)))))) hm... da li je ovo gramaticki ok?hm
U MAOČU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 600 DROTOVA !
u srbiju ga dajte!
Kako ih ba mozes simpatisati? Vidi samo kako izgledaju. Fuj.
...da nesto tudje prisvojite:-))) zejtin, rakija, sargarepa, fudbal, aleva...:-)))
jaaao Simke druze, srpski jezik-to je ono kao Vuk Karadzic i skupljanje rijeci od Albanije do Austrije.-))))
Nikada nisam nesto simpatisao Vehabije,medutim zbog nacina na kojim se postupa prema ovim ljudima ja kao i vecina Bosnjaka Brcko Distrikta poceli smo simpatisati ove ljude.Sta su srbi dobili ovom akcijom ostvarili su kontra efekat.Aferim
Svašta. Protjeruju čovjeka, a ništa mu nisu dokazali. Priznaje li Dodik Ustav i pravni poredak BiH? Pa što njega ne protjerate? Što onaj Tihomir šuti, a sa-x.com blokira komentare o njemu. Sad mi je jasno zašto su smijenili Sadovića, koji se borio za poštivanje zakona !
sljusaj bre sacu nesta dati kazem veoma bitnjo ja cekam sa osmeh na let avion iz minhen u prizren u slobodna kosova dolazi jedan mljogo dljakav srbenda iz minheen u osmanesti februar i dljakavi srbenda brani otadzbina srbi a prizren u sloboda kosova nema dljaka da padbe u sljadoljed.
Cuvajte mi hanumu kao zjenicu oka svoga! Nedajte joj sa vlasima i imamima dok se ja ne vratim
Almire Hatunicu, U kojem se to jeziku kaze \'juceR\', bosanskom:)))))))))))? hrvtskom :)))))))))))? sarajevskom? satrovackom? Pa tek vam je jezik u opticaju nekoliko godina, nije ni cudo da jos uvijek nisu definisani osnovna pravopisna pravila. Zavirite u gramatiku srpskog jezika, tamo cete naci sve sto vam treba :))))))) Niste ni do sada stidljivi bili da nesto tudje prisvojite kao svoje, nema potrebe da se ustrucavate ni ovaj put, leksikografi :))))))))))