Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a fakat nez vise sto cijeli svijet dozvoljava da se neki krimosi bogate na marihuani. to je biljka raste iz zemlje.i sad sta ko i cigarete i alkohol ko hoce nek pusi,nece te tjerati niko da pusis ako se legalizuje.al dzaba papak neki ce dobit za 0.8 grama cenera,a ovako svaki marihana janki bi mogo sebi posaditi i pusit i nek crkne ako more od mase. fakat je ovaj svijet poremecaj veliki,to bolan raste iz zemlje,posadis,odgojis,pokupis hedove,osusis ispusis isto ko i kupus,mrkvu,luk,ili voce.
@RonChekalski jes vala to je velika problematika sto je alkohol legalan a marihuana nije. jes to nas problem kako je kupit,ali je problem FUPa,MUPa i SIPE ako je posadis da pusis.ali nije problem sto krimos zaradi 10km na frtalju prirodnog proizboda. a pusit cu je ija kad, ko je taj da sprijeci toga da ne pusi DUBIOZA KOLEKTIV.
@1Brada3Barikada zasto bih se udarao u vugla,fakat si inteligentan frajok nema sta
Jebes travu. Ko da je ovo nesto znacajno. Kako su uspjeli nac 20 kila trave, a nekako masili 400 emigranata koji su ilegalno usli? Jesu od koristi...
Pa šta očekivagi drugo od tulumbe, sigurno nije napisao književno dijelo. :-)
"...stiže gudra preko kosova ..."
I treba stopirat to albansko smeće, a puštat kvalitetan skank iz EU.
U EU ima i drugih sorti osim skanka.
22 kg zaplijenjena, a 222 t prošle...Građani BiH, hvala vam što nas plaćate ovako nesposobne i korumpirane, vaša Granična policija BiH. Naš moto: Za granice šuplje kao švicarski sir!
svaka cast za Granicnu Policiju
Jos uvijek ne razumijem zasto se nasa drzava ne ugleda na Colorado
Da je vozio sharan bio bi uhvaćen pod optužbom da je vehabija
Petaca sipcima a sutra ce bit vijest da nisu dobro izvagali nije 22 nego 3 kile
Jes' našao gdje će da sakrije, mogao je tako i u naslonjač za ruku staviti hahah
trebo jeu trepavicu staviti 22 kilgrama...ili u jogurt...ili u retrovizor
Aaaa kud ne prodje majka mu stara...