Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha e jesu ih ove poplave razoruzale gore nego sipa
sipa samo razoruzava one u maoci :) zadnji put su nasli dva kuhinjska noza.......
Digni se iz pepela i stisni svoje sake sa nasima, mi smo armija Motivisani nasom domovinom. Poraz nije vise opcija, i ovoj pobjedi mi stojimo ! https://www.youtube.com/watch?v=TJEoiRLJENI Pogledajte necete se pokajati ! VOLIM TE BOSNO !
Svaku kucu u RS treba pretrest. To ima vise oruzja nego Rusija citava.
Đaba im puske kad nemaju hrabrosti, to su pickini dimovi. Smiju samo na nenaoruzane civile. Kad cuju tekbir, ledi im se krv u zilama.
@lee, Ne brini za federaciju, dok god je ovih možemo vas i sa tim noževima za margarin potamanit: https://www.youtube.com/watch?v=6LSzLs3B-u4 SELAM! ;)
EEee sada bio fazon da stradaju od svojih mina, koje su sami postavljali.... Sudbina je zajebana stvar!
Sad je RS-a razoružana 60%
Trebali bi političari otić' malo tamo.....prošatat' se ;-)
Neka im sve dragi Allah vrati sto su pripremali i postavljali za muku drugih ljudi. Eto i vama malo mina. :D
https://www.facebook.com/pages/Grediću-izdrži/887147834644282
..........ima se.............
Nastavlja se devastiranje svega kršćanskog. Zašto oni koji se tobože najviše kunu u Bosnu istu najviše i ruše? Nekropola Maculje smještena je na području Rostova kod Novog Travnika. Narodna tradicija dala je nekropoli ime Kameni svatovi. Ova lokacija koja je formalno nacionalni spomenik u zadnje vrijeme je izložena nesmiljenoj devastaciji od strane muslimana, pod izgovorom da im ovi križevi i stećci "smetaju za izvlačiti drva iz šume"! Ima li itko u ovoj nazovi državi da može spriječiti uništenje njezina kulturnog blaga? halal vam vjera bošnje: http://s15.postimg.org/p39n4u06z/nekropola.jpg
jesi ti vidio dokumenta nekog od tih "muslimana"...? takva nas je pamet i uvela u rat 92., pricanje bez razmisljana
Smeta im križ na stećku. Ruši im kvazi teoriju kako su u srednjovjekovni stanovnici Bosne, pripadnici Crkve bosanske bili bogumili (bugarska sekta). U laži su otišli tako daleko da kažu da to nisu bili kršćani, nego neka vjera slična Islamu, da se mole 5 puta na dan, iako nema nikakve logike i načina da se stvori takav džep među kršćanskim zemljama. Dokaz za njihovo ponašanje je obelisk u parku u Tuzli sa Poveljom Kulina bana gdje su izostavili početne riječi (U ime Oca i Sina ...) uz obrazloženje da nije bilo prostora da sve stane. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovako Patrijote čuvaju uspomene na bosanske starine http://s15.postimg.org/p39n4u06z/nekropola.jpg
stanje u posavini: BOMBASTICNO !!!!!!!
pazite se bosnjaci i hrvati sad smrdi koriste priliku i postavljaju opet mine gdje je podrucije bile ocisceno........
a iz cijih kuca se bombe kotrljaju idolu? kvaris ugled bosanaca, izloguj se trajno
uzas,kopaš krompir kad ono mina ispod
˝... Narode, zar ne vidite ovo sranje, za povadit mine dosta su pare od tri njihove kampanje!˝